حرف شما کامل درست. چون بروز شده و چیزهای بروز معمولا بهترن دیگه. بگزریم. ولی باز رو عمل انگار 660 قویتر هست اون رده سبز ببینید چقدر مقدارش اخرش نوشتن..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GeForce GTX 660 Ti vs GeForce GTX 750 Ti – Hardware Compare: Graphics Cards & SSD Comparison
اینطور که بنظر میرسه یکم دیگه صبر کنم و پولم جمع کنم میتونم از هر دو 660 و 750 جلو بزنم و این بگیرم
GeForce GTX 750 Ti vs GeForce GTX 950 – Hardware Compare: Graphics Cards & SSD Comparison
950
ولی باز این مقایسه میکنم باز به شک میفتم. عجیبه
GeForce GTX 660 vs GeForce GTX 950 – Hardware Compare: Graphics Cards & SSD Comparison
اخه مگه میشه باز 660 از 950 قویتر باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
660 حتی از 960 هم قویتر. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GeForce GTX 660 vs GeForce GTX 960 – Hardware Compare: Graphics Cards & SSD Comparison
ولی از 970 کم اورد
GeForce GTX 660 vs GeForce GTX 970 – Hardware Compare: Graphics Cards & SSD Comparison
اگه واقعا اون علامت های سبز و شمارهاش درست باشه یعنی تا این حد...

Bookmarks