Inno3D DHS از همشون خنک تره که اواخر فروردین میاد.
ممنون لطف کردین دوست خوبم ؛ از اینا کدومش خنک تره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (16-03-15), metalika777_h_g (15-03-15)
|
سایتی هست بهم معرفی کنین که دمای کارت ها رو در حالت لودینگ نشون بده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه متاسفانه. در گوگل بین سایت های خارجی جستجو کنید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط metalika777_h_g برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
metalika777_h_g (15-03-15)
شما که اطلاعاتت کامل نیست نمیدونم چرا انقدر اظهار فضل میکنی!!!! شما که میگی در 50 درصد مواقع این مشکل قابل حله بگو ما هم بدونیم چه جوری حل میشه؟؟ شما یکی دم از منطق نزن که با اطمینان کامل نظریه علمی تراوش کردی حالا که گند موضوع دراومده داری اینجوری خودتو توجیح میکنی..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به دوس عزیز استارتر هم میگم که اصلا گول این حرفها رو نخور.. این که نرم افزار کار میکنه در هرشرایطی حتی با گرافیک آنبرد هیچ بحثی نیست ولی زمانی که پروژه سنگین داشته باشی متوجه حضور کارت گرافیک قدرتمند و کارا میشی.. توصیه خود شرکت اتودسک رو برای انتخاب کارت گرافیک ملاک قرار بده نه توصیه دوستانی که ادعا دارند از اتودسک بیشتر حالیشونه و بدون دانش نظریه میدن... اشتباه من رو نکن دوست عزیز
HEXATOR (16-03-15), M3RS4D 50062 (15-03-15)
اخه بودجم به کوادروی درست حسابی نمیرسه چیکار کنم؟ اگه بدونم کلا جوابگو نیست و نمیشناسه گرافیکم رو اصلا اینقدر هم هزینه نمی کنم یه کارت ارزون تر میگیرم؛ ولی کوادرو نمیتونم بگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تهرنگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی این مشکل رو فقط nvidia داره؟ یا amd هم بگیرم همین داستانه؟
M3RS4D 50062 (15-03-15)
دوست عزیز؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تهرنگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی که کارش حرفه ای هست که نباید 7 تومن بودجه بذاره!!! باید 17 تومن بودجه بذاره یه 4200 بخره حداقل!!! زیر 10 میلیون بزرگترین اشتباه محض خرید کارت کوادرو هست! بخصوص کسانی که اهل گیم هم هستن! ما چندین ساله دستمون تو کاره. کلی مشتری رندر داشتیم. بازخورد مشتریان رو می بینیم که طرف تری دی مکس کار حرفه ای هست. K2000 برده، 2 هفته بعدش اومده فروخته GTX خریده! شما فقط به فکر خودتون و شرایط کاری خودتون هستین! اگر زمان صد هزار مرتبه دیگر هم برگرده عقب، هرگز به شما با اون بودجه، کوادرو توصیه نخواهم کرد! چون تصور می کنید کارت شاخیه و فکر می کنید خیلی تاثیرش زیاده تو بهبود عملکرد رندرتون! تصورتون اشتباهست. امتحانش، پرداخت 1740 مبلغ ناقابل هست تا بهتون ثابت بشه هرگز بهبود چشمگیری حاصل نمی کنه براتون و همچنین هرگز هم ارزش پرداخت بیش از 1700 رو نداره! این مورد تا بهتون ثابت نشه، حرف خودتون رو می زنید و بحث ما فایده ای نداره!
کسی که فقط و فقط 3D کار هست و هیچکار دیگه ای قرار نیست با سیستم انجام بده، خب بین خوب و خوب تر قطعاً میاد کوادرو می خره که خوب تر هست. (اما به شرطی که اولاً از نظر بودجه شرایط خوبی داشته باشه و ثانیاً هرگز هم نسبت قیمت به کارایی و ارزش خرید کالا براش با اهمیت نباشه!)
ضمناً آقای دارابی گفت به شما بگم بهش زنگ بزنید تا راهکارش رو به شما بگه... وقتی علی رقم اینکه دو بار بهتون گفتم، تماسی با ایشون نمی گیرید و خودتون نمی خواید مشکلتون حل شه، به ما ارتباطی نداره!
HEXATOR (16-03-15), Iverson (15-03-15), metalika777_h_g (15-03-15)
من یه موردی رو بگم.
توی یه پستی بود که اگه اشتباه نکنم کاوه جان بود که یه سیستم پیشنهاد داده بود که دوتا کارت گرافیک داشت.
یه کوادرو
یه GTX
که استارتر هم (البته مشکل محدودیت بودجه نداشت) 'گیمر بود هم رندر تحت گرافیک داشتن.
علت اینکه اینو گفتم این بود که ,ایشون میدونستن که برای بازی باید کارت GTX تهیه کنن و برای رندرشون کوادرو نیاز دارن.
شما نباید از سیستم ورک استیشنتون یا رندرینگتون انتظار یه سیستم گیمینگ داشته باشین.
مثل اینکه از یه MC Laren انتظار یه Rang Rover رو داشت.
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 15-03-15 انجام شده است
AMD>INTEL (15-03-15), Hessam II (15-03-15), HEXATOR (16-03-15), kaveh-gh (17-03-15), metalika777_h_g (15-03-15)
|
اگر قصد خرید کارت گرافیک بر اساس چیپ 970gtx داشتید پیشنهاد میکنم به تاپیک زیر توجه داشته باشید .
58121579319624898676.jpg
58121579319624898676.jpg
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...1%D8%AF-49837/
HEXATOR (16-03-15), M3RS4D 50062 (15-03-15), metalika777_h_g (15-03-15)
شما درست میفرمایین ، ولی منکه اصلا بودجه خرید کوادر رو ندارم کل بودجم تا 4300 هست که 1400 رو بزور گزاشتم واسه گرافیک ، مشکلی نیست اگه نمیشه با 970 رندر gpu بیس گرفت خوب نمیگیرم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی کوادرو نمیخرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hessam II (15-03-15), M3RS4D 50062 (15-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks