پاسخ: مشاوره خرید کارت گرافیک R9 270x VS GTX760
تا اون رنج قیمت پیشنهادم MSI R9 290 Gaming هست . البته بازم خوبی و بدی های این کارت رو میدونی . دماش هم نسبت به رقیبش حدود 7 درجه بیشتره
حالا محاسبه شه (کلیه ی قطعات) شاید حتی Asus 780 OC DCII هم بتونی بگیری البته مطمئن نیستم چون باید حساب شن ببینیم چن چن میشن :Love-ssa~! (1):
نقل قول:
تا اون رنج قیمت پیشنهادم MSI R9 290 Gaming هست . البته بازم خوبی و بدی های این کارت رو میدونی . دماش هم نسبت به رقیبش حدود 7 درجه بیشتره
حالا محاسبه شه (کلیه ی قطعات) شاید حتی Asus 780 OC DCII هم بتونی بگیری البته مطمئن نیستم چون باید حساب شن ببینیم چن چن میشن :Love-ssa~! (1):
اره حتما ... شک نکن با 5 تومان بودجه تایتان بلک هم می شه خرید 4تومان گرافیک + x3 گرین + مانیتور :دی:lol:
گلپسر گفتم باید حساب کنم . میدونم مانیتور داری
مگه میخای الان بگیری که الان سیستم پیشنهادی رو بگم؟
گفتم شاید بشه . ضمنا 5.2 تومن بودجه ی کمی هم نیست که با یه ذره چپ و راس کردن نشه به 780 رسید (بازم گفتم شاید)
پاسخ: خرید کارت گرافیک R9 270x VS GTX760
نقل قول:
مثل GTX 770 ؟ :دی
اره بودجه 5 تا 5و200 با مانیتور هست یعنی یک 800 تومان کم کنه بقیش برای کیس .
نظر شما چه کارت گرافیکی هست ؟
با سلام
به نظر من انتخاب خیلی سختی هست که بیای و بین این دو یکی رو انتخاب کنی.
البته یه نیم نگاهی هم به کارت R9 280x داشته باشی هم بدک نیستا !! قیمتش در حد 760 انودیاست البته کمی بالا پایین داره:wink: ولی پهنای باند بیشتری داره(384 بیت).
خوب من نمیدونم چه مینی رو انتخاب کردی (تو این تایپیک چیزی نگفتی من چند وقتی هست دارم بصورت read only انجمن رو می خونم ) ولی ببین مادربرد انتخابیت از چند تا کارت پشیبانی میکنه و از چه تکنولوژی ؟؟ معمولا از CrossFire پشیبانی بهتری میشه تا SLI . به هر حال بایستی با توجه به بودیجه و موجودی بازار و البته کارایی و همخوانی و کلاک و پهنای باند و ... یکی رو انتخاب کنی.
پیشنهاد من کارت گیگا R9 280x با سه گیگ حافظه رم DDR5 هست. قیمتش هم نسبت به مدل مشابه از برند های دیگه کمتره.
خابیدی گلپسر؟ :Love-ssa~! (1):
میخای بگم سیستمو ببینم 780 میشه یا نه؟ (فک نکنم بشه) :Love-ssa~! (1):
نشه یه کم کنف شیم :Love-ssa~! (1):
نقل قول:
با سلام
به نظر من انتخاب خیلی سختی هست که بیای و بین این دو یکی رو انتخاب کنی.
البته یه نیم نگاهی هم به کارت R9 280x داشته باشی هم بدک نیستا !! قیمتش در حد 760 انودیاست البته کمی بالا پایین داره:wink: ولی پهنای باند بیشتری داره(384 بیت).
خوب من نمیدونم چه مینی رو انتخاب کردی (تو این تایپیک چیزی نگفتی من چند وقتی هست دارم بصورت read only انجمن رو می خونم ) ولی ببین مادربرد انتخابیت از چند تا کارت پشیبانی میکنه و از چه تکنولوژی ؟؟ معمولا از CrossFire پشیبانی بهتری میشه تا SLI . به هر حال بایستی با توجه به بودیجه و موجودی بازار و البته کارایی و همخوانی و کلاک و پهنای باند و ... یکی رو انتخاب کنی.
پیشنهاد من کارت گیگا R9 280x با سه گیگ حافظه رم DDR5 هست. قیمتش هم نسبت به مدل مشابه از برند های دیگه کمتره.
بله میتونم با زدن یک سری هزینه های اضافه یا یک 770 بگیرم یا یک 280x منتها یک سوالی که برام پیش امده اینه که آیا قدرت کارت گرافیک ها فقط به سرعت و قدرت هستشون هست ؟
مثلا الان 280x گیگا طبق اطلاعاتش به این صورت هست مشخصات هستش
BASE:1000MHz / BOOST:1100 MHz
در صورتی که 270x سری Toxic سافایر بیشتر اینه پس الان باید نتیجه گرفت که 270x قوی تره ؟!! ( حالا بدون در نظر گرفتن 1 گیگ مموری بیشتر مال 280x ) حتی من مدل های رفرنس 290 را هم که دیدم اینجوری هست در واقع سوالم اینکه میزان قوی بودن یک کارت گرافیک چه چیز هایی هست ایا نوع ساخت و معماری که استفاده شده درونشون فرق داره ؟!
یعنی الان 280x 1000 مگاهرتزی نسبت به 270x 1100 مگاهرتزی قوی تر هست ؟
مادربورد که سری z97 هست اینکه چه مدلی فعلا مشخص نیست تا وارد بازار شن به صورت انبوه .
و واینکه من یک پاور 700 گرین سری معمولی می خوام بگیرم هم 770 هم 280x زده شده 600W نیاز داره پاور ایا یک پاور 700 جوابگوش هست ؟
اوستا امیر ، خیلی چیزا تو قدرت گرافیک تاثیر داره. فقط فرکانس نیست. فرکانس یکی از عوامل اصلی شه
چندین عوامل اصلی دیگه هم هست . بصورت خلاصه ، این چند شرط : فرکانس پردازنده و حافظه ی گرافیک ، سرعت انتقال اطلاعات حافظه ی گرافیک به پردازنده ی گرافیک ، قدرت پردازش گرافیک (که با گیگافلاپس مشخص میشه . البته تو برند یکی . مثلا ممولا Nvidia قدرت پردازش همین ممیزیش یا همین گیگافلاپس اش یه کم کمتر از AMD هه اما ممولا قدرت بسته به نوع گرافیک و بقیه ی جزئیات شاید بهتر هم باشه) و همینطور معماری گرافیک
این 4 تا مهم ترین عوامل هستن که باز خودشون دسته بندی میشن . که توضیحش یه کم طول میکشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با زدن هزینه های اضافه 770 یا 280X بگیری ؟ :1. (27):
همین الانشم راحت میتونی یه 290 بگیری
درباره ی گرمای مدار تغذیه ی سافایر Toxic هم ببخشید ، با یه مدل دیگه اشتبا شد :Love-ssa~! (1): خوبه گرمای مدار تغذی اش
مادربرد که بهترین انتخاب نسبت به کیفیت و قدرت ، میشه گفت Gigabyte G1.Sniper H6 هست که فلا تو بازار موجود نیست و اگه جیگرت دندون گیریش خوبه :Love-ssa~! (1): ، یه کم دندون تو بزار رو جیگرت تا بیاد (البته ملوم نیست بیاد یا نیاد و البته اگه گیگا انتخاب ته و بازم البته نسبت به قیمت مناسب نه قیمت بالا)
پاور هم بسته به نوع قطعات و پول ات داره انتخابش
با تشکر از سجاد عزیز و تشکر ویژه بابت لینک کاملی که معرفی کردن
دوست عزیز این که گفتی کلاک یکی بالاتره و ... دلیل قوی بودن نیست. همون طور که آقا سجاد اشاره کرد خیلی چیزها در کارایی دخیل هستن ولی به طور کلی هر نسلی از نسل قبلی ضعیف تر هست. بنابراین یک کارت 270X ضعیف تر از 280X هست. چرا چون تعداد هسته های پردازشی و واحد تکسچر و واحد های سایه زنی و ... و ... و البته پهنای باند کمتری نسیت به مدل پایین تر از خودش رو داره.
ببین یه بنز مدل AMG C63 دارای سرعت محدود 260 کیلومتره!! ولی دلیل نمیشه ضعیف تر از یه ماشین ژاپنی (مثل لنسر اولوشن) باشه با سرعت 280 کیلومتر در ساعت!!!!
با توجه به رزولوشنی که قراره از این کارت شما خروجی بگیری و البته تنظیمات گرافیکی و ... می تونی اونها رو مقایسه کنی در واقع تست پروفرمنس ازشون بگیری.
فکر کنم اگه نتایج تست بنچمارک این چند تا کارت رو با هم مقایسه کنی خیلی بهتر می تونه بهت کمک کنه تا خریدی معقول و بهینه با توجه به نیازهات داشته باشی.
نقل قول:
( یک سوال هم بپرسم که یکم بی ربط هست به این تاپیک هم مادربرد پورت HDMI داره هم کارت گرافیک من متوجه شدم اگه وصل کنیم به مادربرد HDMI را از گرافیک مجتمع استفاده می کنه حالا سوالی که پیش می آید این است که کدوم بهتره ؟ این که وصل کنیم به مادربرد که از گرافیک مجتمع استفاده کنه که گرافیک اصلی تمام قدرتش برای گیم باشه یا اینکه وصل کنم به کارت گرافیک خیلی فرقی نمی کنه ؟! )
یک سوال هم کرده بودم کسی به این جواب نداد ممنون می شم جواب بدید دیگه کارم تموم می شه ممنون از همه بابت نظرشون.
خاهش میشود اوستا امیر (با تو بودم)
به گرافیک وصل کن اوستا امیر (با تو بودم)
2 تا امیر داریم همزمان اینجا ها :Love-ssa~! (1):
فک نکنم بزاری رو مادربرد ، کارت گرافیک ات اصلا کار کنه . فقط این جوری موقعی که دوال گرافیک تو APU ها انجام میشه باید این کار رو کرد ( فک کنم کراس فایر هم همینجوری باشه)