به این دلیل رزولوشین خروجی رو پرسیدم که ببینم اصلا ارزش داره مانیتور Full HD بخرم یا نه؟؟نقل قول:
Printable View
به این دلیل رزولوشین خروجی رو پرسیدم که ببینم اصلا ارزش داره مانیتور Full HD بخرم یا نه؟؟نقل قول:
برای گیم باید full hd رو فراموش کنی با این گرافیکنقل قول:
نقل قول:متوجه حرف شما شدمنقل قول:
سوالم اینه که با توجه به باقی سخت افزار من (مخصوصا کارت گرافیک) برای بازی همون خروجی رو با مانیتور Full HD میگیرم که با یک مانیتور HD میگیرم؟؟ در مورد کارای CAD و غیره چطور فرقی داره؟؟
750 همچین کارت سطح بالایی نیستنقل قول:
شما نمیتونی انتظار بالایی ازش داشته باشی
ببینید شما باهاش میتونید بازی کنید ولی نه حرفه ای نهایتا در حد HD
براب پازی در رزولیشن Full HD شما نیاز به SLI داری
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:دوست عزیز ممنون از پاسختنقل قول:
منم نگفتم کارت سطح بالایی هست گفتم با توجه به این که کارت من که 1080p رو برای بازی ساپورت نمیکنه من با یک مانیتور HD همین رزولوشینی رو خروجی میگیرم که با یک مانیتور FullHD خروجی میگیرم؟؟
من منظور خاصی نداشتمنقل قول:
فقط خواستم بگم که انتظار بالایی نداشته یاشید ازش:give_rose:
شما میتونی از این گرافیک برای مانیتور Full HD ازش استفاده کنی ولی نه برای بازی
شما رزویشنتون رو میزارید رو Full HD و مشکلی هم نیست نه تو ویندوز نه تو CAD (مگه اینکه تو CAD ازش پردازش زیادی بگیری که گرافیک قطعا کم میاره)
ولی مهم ترین قسمتش اینکه اگه داری الان با یه مانیتور HD بازی میکنی و مشکلی نیست ,وقتی بخای تو مانیتور و رزولیشن Full HD بازی کنی قطعا کم میاره و تنها راه اینه که رزولیشن بازی رو بیاری رو HD
پس : خیر همون طور که دارین رو مانیتور HD خروجی میگیری رو مانیتور FullHD نمیتونی خروجی بگیری
اقا بیخیال من خودم مانیتورم full hd
هست با گرافیک gt 9500 که قدیمی بود هیچ مشکل تو اجرای بازی های نسل خودش در رزولیشن تمام اچ دی نداشتم
و الان که کارت جدید گرفتم msi radeon r7 260 oc
هیچ مشکل نداررم و همه بازی های روز رو رو high و ultra اجرا میکنم
شما با همین مشخصات سیستم میتونید یه full hd بگیرید هیچ مشکل پیش نمیاد فقط بازی ها با این رزولیشن نیاز به پردازش بیشتری دارند.ولی دیگه اینقدر مشکل پیش نمیاد که برید کارت جدید بگیرید
میشه بازی های روزتون رو بگید چیه؟نقل قول:
واینکه از سیستمتون موقعه اجرای بازی های روز ,خروجی بگیرید و اینجا بزارید؟
nfc rivals ultra
Shadow of Mordor very high
cod ghost high
و چندتا دیگه یا high بوده یا متوسط
مثل
The Evil Within
Ryse Son of Rome
و....
نیاز به اثبات چیزی به کسی نیست بنده بیکار نیستم به ایشون دروغ بگم
برای اجرا بازی ها حتما نیاز نیست که تایتان ببندیم که انتخاب خوب تو گرافیک و سی پی یو بهترین حالت هست
و واسه full hd هم دیگه این دوستمون رو خیلی میترسونید بابا یه جوری میگید نمیتونه باید دوره شو خط بکشه انگار چیه.این نظره منم درواقع تجربه بنده هست نظر دوستان هم محترم بازم هرطور راحتید
اینم عکس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه امکانش هست مشخصات کامل سیستم رو با شات بازی Rivals و COD رو هم بزارید