اگه دوستان لطف کنن قیمت مانیتور samsung p20700 و LG w2261VP و LG w2061VP رو بگن ممنون میشم.
به من این قیمت هارو تو تبریز دادن
samsung p20700 = 240
LG w2261VP = 230
LG w2061vp = 190
آیا این قیمت ها خوبن یا گرون هستن؟
با تشکر
Printable View
اگه دوستان لطف کنن قیمت مانیتور samsung p20700 و LG w2261VP و LG w2061VP رو بگن ممنون میشم.
به من این قیمت هارو تو تبریز دادن
samsung p20700 = 240
LG w2261VP = 230
LG w2061vp = 190
آیا این قیمت ها خوبن یا گرون هستن؟
با تشکر
نقل قول:
دوست عزیز W2061VP نداریم لطفا مشخصات دقیق مانیتور یا یک لینکی مربوط به این مانیتور بذارید
LG - W2261VP عالیه !!!!!!!!! :wink: اگه بودجه رو 230 در نظر گرفتید . بقیه شو ول کنید که ارزش نداره:cool:
اما قیمت بازاری این مانیتور 215 تا 220 هستش خودتون تصمیم بگیرید که گرون هست یا نیست
اما به نظر من که خوبه چون شما از هرجای دیگه بخواید بخرید با هزینه ارسال تقریبا همون در میاد یا 5 تومن ارزون تر :cool:
سلام دوستان من مانیتور samsung p20700 رو خریدم ولی متاسفانه نتونستم وصلش کنم توش یه بست لاستیکی هست که نمی دونم باید به کجا بندازمش متاسفانه دفتر چش رو هم از تو قوطی برداشتن لطف میکنید یه راهنمایی بکنید ممنون میشم
عزيز. اگر منظورتون اون بست پلاستيکي هستش که روي پورت اتصاليش هست اون رو بايد جدا کرده و دور بندازيد و کاربردي نداره.
اگر نه منظورتون رو دقيق تر بفرمائيد کدوم بست منظورتونه؟
کلال وصل کردن مانيتور خيلي ساده هست و هيچ قلق خاصي نداره.
سلام دوستان---من یه مانیتور 22 میخوام البته سامسونگ باشه بهتره---واسه پلی استیشن 3 لازم دارم---و مهمترین نکته اینه که ورودی HDMI حتما داشته باشه---خودم از این مانیتور خیلی خوشم اومد اما متاسفانه انگار ورودی HD نداره---- حالا شاید من اشتباه میکنم میشه راهنمایی کنید----یه تلویزیون هم دیدم خوشم اومده اما کنتراستش پایینه ---حالا نظرتون چیه----
حالا ورودی HD خیلی مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مانیتور 22 =
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تلویزیون=
سلامنقل قول:
اون تلوزیون رو فراموش کن چون زمان پاسخگوئیش 8 میلی ثانیه هستش و به درد بازی نمیخوره
اون مانیتور هم چیز بدی نیست ولی ظاهرا hdmi نداره :1. (28):
این مونیتور رو یکی از اساتید برای بازی توصیه کردند البته برندش lg هستش و hdmi هم داره :great:
اون مانیتور که گفتی خیلی خوبه اما نمیدونم چرا با LG میانه خوبی ندارم---در نهایت شاید LED بخرم----ورودی HD هم داره نظرت در این مورد چیه؟؟؟؟؟؟؟
LED 23=
حالا این زمان پسخگویی بالا باشه بهتره یا پایین؟؟؟
● زمان پاسخگویی ( Response Time) .
این زمان ، معرف سرعت عكس العمل هر پیكسل روی صفحه نسبت به تغییرات رنگی و یا روشنایی است . به طور كلی صفحه نمایش های با زمان پاسخگویی بالا نسبت به صفحه نمایش های با زمان پاسخگویی پایین بیشتر در معرض بی رنگ شدن هستند .
مهمترین مزیت زمان پاسخگویی پایین این است كه چشمهای شما كمتر تحت فشار قرار می گیرد ، خصوصا وقتی در حال تماشای DVD و یا انجام بازی هستید ( زیرا تنوع رنگی بیشتر است و صحنه ها سریع تر تغییر می كنند ) البته در محیط شركت ، وقتی كاربران فقط به پنجره های ثابت ( بدون تصاویر متحرك ) نگاه می كنند ، این مساله چندان مهم نیست .
برای شركتها ، زمان پاسخگویی LCD ، ۳۵ میلی ثانیه و یا كمتر قابل قبول است برای بازی یا كاربردهای چند رسانه ای ( صوتی ـ تصویری ) مانیتوری با زمان بالاتر از ۲۰ میلی ثانیه نخرید .
البته بهترین زمان پاسخگویی برای این كاربردها ( صوتی ـ تصویری ) ، ۱۶ میلی ثانیه یا پایین تر ، توصیه می شود .
در مورد Samsung XL2370 ، مانیتور واقعا خوبیه ولی نسبت به قیمتی که داره ارزش خرید نداره (قیمت حدود 1.5 برابر سایر مانیتورها !)
+
برای بازی به خوبی اون مانیتور LG که معرفی شد نیست.
+
Response Time یا زمان پاسخگویی هرچقدر کمتر باشه بهتره ، ولی این به معنی این نیست که هر عددی در مشخصات گفته شده بود اگه کم بود بهتره ... اون اعداد صرفا تئوری هستند. از نظر زمان پاسخگویی LG W2261VP رو تقریبا میشه بی رقیب دونست.
سلام
يك مانيتور خوب در بين 140 تا 190 چي هستش؟ ميشه معرفي كنيد؟ در بهترين وضعيت