پاسخ: مشاوره برای خرید کارت گرافیک تا 500 تومن
اگه یه r7 کارکرده با یه پاوره گرین کار کرده بگیرم خوبه؟
من نظرم روی 7770 هست . با سخت افزار شما 7770 مناسب تر هست . به هر حال برای پاور هم باید بوجه کنار بگذارید .
با تشکر از شما بابت وقت گرانبهاتون که در اختیار من قرار دایدو به پرسش های من پاسخ دادید امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید:1. (23):
پی من یه پاورگرین 430 وات (کارکرده) با یه گرافیک 7770 hd برند گیگابایت میخرم (ممنون)
نقل قول:
پی من یه پاورگرین
430 وات (کارکرده) با یه گرافیک 7770 hd برند گیگابایت میخرم (ممنون)
خوب که من به پاور اشاره کردم :lol:
مگر نه میرفتی همه پولت میدادی یه گرافیک خفن میگرفتی مینداختی رو سیستم سیستم کلهم اجمعین میترکید .:lol:
البته شما هم باید تو مشخصات اولیه مدل دقیق پاورت رو مینوشتی . تا بچهه بهتر بتونن راهنمایت کنن.
منم مثل شما میخواستم سیستم ارتقا بدم اخرش دیدم پاوووورممم باید ارتقا بدم اصلا بیخیال شدم گفتم میرم یه xbox360 میگرم 700 تومن مثل مرد بازی میکنم :1. (31):
نقل قول:
خوب که من به پاور اشاره کردم :lol:
مگر نه میرفتی همه پولت میدادی یه گرافیک خفن میگرفتی مینداختی رو سیستم سیستم کلهم اجمعین میترکید .:lol:
البته شما هم باید تو مشخصات اولیه مدل دقیق پاورت رو مینوشتی . تا بچهه بهتر بتونن راهنمایت کنن.
منم مثل شما میخواستم سیستم ارتقا بدم اخرش دیدم پاوووورممم باید ارتقا بدم اصلا بیخیال شدم گفتم میرم یه xbox360 میگرم 700 تومن مثل مرد بازی میکنم :1. (31):
ممنون دوست عزیز این کارت گرافیک با مادربردم مطمنید مشکلی نداره؟؟
نقل قول:
ممنون دوست عزیز این کارت گرافیک با مادربردم مطمنید مشکلی نداره؟؟
خیر دوست عزیز گرافیک روی مادربردی مه pci expers باشه فرقی نمیکنه شما میتونید هر گرافیکی که بخواید روی سیستم بزاریئد ولی نیاز به پاور قوی دارید که بتونه پشتیبانیش کنه و کم نیاره سیستم .
معمولا گرافیک های قوی یه 4 پین برق میخوان که از پاور تغذیه میشه . :great:
واقعا ممنون ار شما دوست عزیز
نقل قول:
سلام به نظر شما با یه همچین سیستمی
cpu: intel core 2 dou cpu e7300@ 2.66GHz
4g:ram
graphics card: nvidia 9400 gt 2g
MotherBoard: ASUS p5kpl1600
با بودجه 500 تومن چه کارت گرافیک خوبی میتونم بگیرم که بازیای امروزی رو روون اجرا کنه من خودم این دوتا رو در نظر گرفتم
GeForce GTX 650
یا
Radeon HD 7770 GHz Edition 1GB 128-bit GDDR5
لطفا جواب بدید
کدوم بهتره خوب تر عمل میکنه برای(بازی)
اگه کارت بهتری تو این رنج قیمت میشناسید خواهش میکنم بگید
یه Sapphire 7790 اگه بتونی بگیری خیلی بهتر از 7770 هست