شما بخاطر اختلاف قیمتش میگی یا کلا r7 250 از gtx 650 ti بهتر و قوی تر میدونی؟؟ روی کاغذ که gtx 650 قویتره r7 250 به غیر از منتل چه برتری داره؟نقل قول:
Printable View
شما بخاطر اختلاف قیمتش میگی یا کلا r7 250 از gtx 650 ti بهتر و قوی تر میدونی؟؟ روی کاغذ که gtx 650 قویتره r7 250 به غیر از منتل چه برتری داره؟نقل قول:
PRICE/PERFORMANCE نسبت به قیمت به کارایی R7 250 مناسب تره.اگر میتونید 200 تومن بیشتر هزینه کنید 650 رو بگیریدنقل قول:
درست میگی کلا قیمت AMD مناسبتره نسبت به کارایینقل قول:
پس اینجوری r7 260x باید خیلی سرتر از gtx650 باشه فقط مشکل اینه که نمیتونم پیدا کنم - البته یکی sapphire پیدا کردم به قیمت 580 ولی به نظرم هم گرون میده هم اینکه خیلی sapphire بهم نمیچسبه
در ضمن فرشنده ها اکثرا میگفتن nvidia برای گیم بهتره - خیلی زودتر آپدیت میده برای رفع افت فریم گیم و غیره در صورتی که AMD خیلی اینجوری نیست
نظر متخصصین این فروم چیه؟؟
من متخصص نیستم ولی جوابت رو میدم.نقل قول:
ببین Nvidia با شرکت های سازنده بازی روابط خوبی داره ، هیچکس هم نمیتونه این رو انکار کنه بخاطر همین بازده کارت های Nvidia توی
بازی ها بیشتر هست ولی به قدری زیاد نیست که بخوای چند صد تومن خرج اضافه کنی اون هم برای اینکه کارت های Nvidia مثلا چند فریم
بیشتر نسبت به هم رده همون کارت از AMD میدن. Nvidia هم فناوی های انحصاری مثل PhysX داره ، که گرافیک و جزییات رو توی بازی ها بیشتر
میکنه.توی تصاویر زیر میبینی. ولی AMD توی پشتیبانی از بازی های روز ، مثل Nvidia عمل نکرده.
اما اون قسمت از حرفت که درباره آپدیت ها بود ، ببین هر دو شرکت توی آپدیت برای بازی ها خوب عمل کردن مثلا این Watch Dogs که
منتشر شد ، اولین روز درایور Nvidia منتشر شد ( باز هم بخاطر اینکه Nvidia پشت این بازی بوده ) فرداش درایور AMD اومد ، پس زیاد به این
قضیه درایور ها حساس نشو.
در برابر همه اینها AMD هم Mantle اش رو داره که اگر بازی از Mantle پشتیبانی کنه ، در شرایط مختلف 5 تا 45 درصد بازده رو افزایش میده.
مثلا اگه تو قرار باشه توی یه بازی 25 فریم بگیری منتل رو فعال کنی ، 35 فریم میگیری.
باز هم هر طور که خودت صلاح میدونی ، اگه PhysX و یه کمی گرافیک بهتر میخوای Nvidia بخر ، اگه Mantle روی میخوای AMD بخر ، من
فقط پیشنهاد و نظر خودم رو گفتم.
باز هم سوالی داشتی ، بپرس :give_rose:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون دوست عزیز از پاسختنقل قول:
برای من چندتا فریم مهم نیست
مساله برای من اینه که نسبت به پولی که دارم میدم کارتی بگیرم که تا چند سال برای گیم به مشکل نخورم (انتظار کیفیت ultra ندارم - کیفیت خوب رو به بالا) و کیفیت خود کارت و البته گارانتی
الان بین این چیزایی که معرفی شده تونستم کارت های r7 250 از sapphire با قیمت حدود نزدیک به 400 - r7 260x از sapphire با قیمت نزدیک 600 - کارت GTX 650 ti از asus حدود 500
حقیقتا من یخورده گیج شدم که کدوم رو بگیرم چون 3تا کارت هم خوبن هم هر کدوم به نوعی بهم نزدیکن (اگه شما موضوع تاپیک هم نگاه کنی تازه من نمیخواستم بیشتر از 400 خرج کنم ولی داره میزنه بالا)
ببینید با مانیتور 19 اینچ Samsung SyncMaster 920NW با رزولوشن 1440X900 ، با این بودجه ای که دارید بهتر از R7 250 گیرنقل قول:
نمیارید.مطمئن باشید که با این کارت و با منتل گرافیک خوبی رو روی سیستمتون خواهید دید.
بنچمارک های زیر رو نگاه کنید ، ببینید با رزولوشن Full HD چه فریمی با این کارت میگیرید ( این رو هم دقت کنید که نسخه مرجع هست )
مطمئن باشید که با این پولی که دارید میدید و همچنین که میخواید تا چند سال دیگه به مشکل نخورید ، همین کارت خوب هستش برای بازی.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
ممنون از وقتی که میزارید
چندتا سوال آخرم بپرسم که تصمیم رو قطعی کنم
-من به این دلیل 2 مدل دیگه رو گفتم چون AMD>INTEL عزیز فرمودن که بودجه رو بیارم نزدیک 500 که r7 260x رو بگیرم من هم آوردم ولی با این بودجه GTX 650 ti موجوده r7 260x حدود 600 قیمت داره با این بودجه هم شما r7 250 رو پیشنهاد میکنید؟
-اینکه من اگر مانیتورم هم بعدا بخوام عوض کنم افت کیفیت دارم با این کارت یا خیر؟
-با توجه به اینکه برند sapphire رو پیدا کردم برای مدل های سری r7 آیا کیفیت و نمایندگی خوبی در ایران (تهران) دارن؟ (برند گیگابایت پیدا نکردم - اگر شما فکر میکنی جایی داره ممنون میشم راهنماییم کنی)
1. ببینید من با توجه به عنوان تاپیک R7 250 رو پیشنهاد دادم ، حالا اگه شما میتونید افزایش بودجه بدید R7 260X بخرید اگه نمیتونید ، همونطورنقل قول:
که گفتم بهترین گزینه تا این بودجه R7 250 هست.
2. اگر شما مانیتوری با رزولوشن 1920X1080 بخرید ، و بخواید روی همین رزولوشن بازی کنید ، صد در صد با لگ مواجه خواهید شد این به این
معنی نیست که کارت پیشنها داده شده ضعیفه ، نه ، خیلی از کارت های قوی دنیا روی رزولوشن Full hd کم میارن دیگه این که از همه اون ها
ضعیف تر هست. ولی اگه بخواید روی این رزولوشن بازی کنید ، باید کیفیت تکسچر ها رو روی Low بزارید و بقیه تنظیمات رو هم Off کنید تا روی
این رزولوشن با افت فریم مواجه نشید.
3. این مورد رو میسپارم به بقیه دوستان. ولی فکر کنم همین Sapphire خوب باشه.
پس شما هم نظرتون با سری R7 250 یا 260X هست و نه GTXنقل قول:
ممنون بابت راهنمایی
قسمت دوم رو متوجه نشدم منظورتون از این رزولوشین چی هست یعنی رزولوشین در حال حاظر مانیتور من یا رزولوشین مانیتور full hd
بله من هم میگم اگه میخواید تا 400 تومن خرج کنید R7 250 و اگه میتونید بیشتر از این هم هزینه کنید R7 260X. دو کارت AMD جدید تر ازنقل قول:
GTX 650 هستند پس در نتیجه خرید GTX 650 زیاد معقول نیست.
خودتون گفتید که اگه یه مانیتور جدید خریدم به مشکل میخورم یا نه ، من هم گفتم اگر فرض بگیریم که مانیتوری که میخرید 1920*1080 باشه و
اگه بخواید روی این رولوشن بازی کنید به مشکل برمیخورید ولی اگه مانیتوری با رزولوشن 1600*900 بخرید زیاد توی بازی ها شاهد افت کیفیت
نخواهید بود.