سلام کاظم جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط qazem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این رزولیشن گرافیک خیلی قوی نیاز نداری یدونه 5770 یا 6770 دست دوم تمیز بگیر گه حدود 300 توم میتونی تهیه کنی
ولی از من میشنوی با crt بازی نکن ، با مابقی بودجت یدونه lcd دست دوم تهیه کن
پینوشت : چشمام چند درجه به خاطر کار زیاد با crt ضعف شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 26-09-14 انجام شده است
به نظر من بهترین مارک Asus است چون بی عیبترین است. مارکهای دیگر در نرم افزار هایی که برای بنچ مارک است وجود نقایصی را نشان می دهد .
دوست گرامی بدون مدرک و سند تو یک فروم تخصصی چیزی اعلام نفرمائید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط msh2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lorn (26-09-14)
حرفم را با استفاده از نرم افزارSiSoftware Sandra Business 2013.SP3 می توانید نتیجه بگیرید.
آخرین ویرایش توسط msh2008 در تاریخ 26-09-14 انجام شده است
|
sissoft sandra یک برنامه برای اعلام مشخصات سیستم و بنچمارک هست . از کجا به چنین نتیجه ای رسیدید . محبت کنید با مدرک باشه.برندهای مطرح محصولات متنوعی دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط msh2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر قدر کلاک رم و کلاک جی پی یو را بالاتر ببرید راندمان آن بهتر می شود ولی مدل کارت گرافیک را میتوانید باتجه به سا یت www@Gpuboss.com بررسی کنید .
اولا این را از متخصصین رشته الکترونیک پرسیده ام و بعد هم خودم چند کارت گرافیک با جی پی یوی Amd و مادر بورد با سی پی یوی Intel از مارکهای مختلف را با آن چک کردم و این نتیجه برایم معلوم شد .
دوست عزیز از محتوای کدوم سایت به این نتیجه رسیدید که اسوس برترین تولید کننده کارت گرافیک هست . gpuboss به دلیل جمع آوری نتیجه گیری سایت های دیگه نمیتونه به عنوان رفرنس بدون عیبی در نظر گرفته شود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط msh2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما لینکی که باعث شد شما به این نتیجه رسیدید رو بهم بدید .
هر شرکتی محصول خوب داره و همینطور ضعیف .
lorn (26-09-14)
شما می توانید درست و نادرست بودن آن را از متخصصین رشته کامپیوتر و الکترونیک بپر سید چون من رشته ام استخراج معدن است و نظر دقیق نمی توانم بدهم اینهارا هم جهت آگاهی و کمک گفتم ونه دعوا و جرح و بحث راه انداختن.
شما این مطلب رو عنوان کردید .اگر در این زمینه تخصص ندارید برای چی این مسئله رو اصلا مطرح کردید .تو همین سایت و انجمن افراد با سابقه و متخصص فراوان هستند .هیچ بحثی نیست . شما یک مورد رو عنوان کردید من از شما مدرک خواستم . شما به جای جواب صحیح من رو به برنامه sissoft sandra و مهندسین الکترونیک و سایت gpu boss ارجاع دادید . بعد هم میفرمائید تخصص شما معدن هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط msh2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lorn (26-09-14)
دوست گرامی بد نیست چند نکته را به اطلاعتون برسونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط msh2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از سال 2007 ایسوس تولید کننده هیچ قطعه کامپیوتری نیست و خط تولید خود را فرخته است
محصولات عرضه شده توسط این شرکت طی این 7 سال توسط شرکتهای دیگر مانند الایت گروپ (اکثر مادربردها) تولید میگردند
تقریبا از همان زمان شرکتهای تولید کننده مادر ( intel و amd) تعداد فطعات انتخابی توسط تولید کننده خارجی را بسیار محدود کردند
برای مثال کنترلر رم در پلتفرم 775 توسط تولید کنندگان مادربرد انتخاب ، تهیه و بر روی بردها نصب میشد ولی در پلتفرم 1156/1366 به بعد این قطعه درون پردازنده منتقل شده
پس عملا تمامی مادربردها با چیپست مشابه نمیتوانند عملکرد متفاوت داشته باشند چون تمامی قطعاتهای مهم این بردها دقیقا یکی بوده و توسط اینتل تولید میشه (پردازنده و چیپست اصلی )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (26-09-14), M A H R A D (26-09-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks