گرافیک 2 سراغ نداری؟:gasp:
Printable View
گرافیک 2 سراغ نداری؟:gasp:
سلام. گرافیکم amd 6770 هست...
پولم هم1میلیون هست..ته تهش 1.500 میشه.. چه کارت گرافیکی بخرم؟ اگه قیمتشم بگین ممنون میشم
سیستمم هم اینه
مادربورد : asus p8p67
cpu : cori7
ram: 6
سلام حسین گرامینقل قول:
لطفا مدل یا رزولیشن مانیتورتون را بفرمائید
سلامنقل قول:
رزلوشن مانیتیورم 768*1360 هست
سلامنقل قول:
با این رزولیشن شما عملا تفاوتی در اجرا بازیها با خرید گرافیک جدید و قدرتمند نخواهید داشت
گرافیک فعلی شما در این رزولیشن باید بتونه اکثر بازیها را با بالای 40 فریم در ثانیه اجرا کنه
زمانی که شما گرافیک قویتر تهیه کنید این 40 فریم مثلا میشه 80 فریم ولی مونیتور شما قادر نیست با این سرعت تصویر را رفرش نموده و اگر هم قادر باشه چشم شما قادر به تشخیص آن نیست
اگر شما میخواهید لذت بیشتری از بازیها ببرید باید یک مانیتور با رزولیشن بالا و زمان پاسخگوئی پائین تهیه نمائید و سپس یک گرافیک قویتر تهیه بفرمائید
دوسته من شما باید بیش از هر چیزی به فکر سی پی یو باشین فکر نمی کنم با سی پی یو تک هسته ای و دو ترد بتونید به هدفتون برسید تازه باید دستی به سر و روی رمتون هم بکشید حداقل 4 گیگ کنیدش تازه سی پی یوتون بخاطره Rev =d0 که داره ضریبش رو 12 ست شده که باید رو 15 باشه خودتون آوردین پایین ؟ احیانا مادربردتون گیگابایت نیست ؟نقل قول:
اینا رو ردیف کنید با یه گرافیک 350 هم می تونید کرایسیس 3 رو در جزئیات خوب بازی کنید مطمئنا سی پی یو ضعیفتو برای یک گرافیک 500 هزار تومانی ایجاد گلوگاه خواهد کرد
دوستان لطفا تاپیک جدا برای خودشون ایجاد کنند تا سریع و دقیق تر به جوابشون برسند :give_rose:
سلام.
من مانیتورم lg flatron w1943se هست...به نظرت با 1.500.000 تومن چه مانیتور و کارت گرافیکی میتونم بگیرم
اگر قیمت مانیتور شما را حدود 150 تومان در نظر بگیریک با بودجه 1.6 میتونید 22 اینچ سامسونگ یا lg و کارتهای 6950 یا 6970 تهیه بفرمائیدنقل قول: