پاسخ: مشاوره برای خرید فن کارت گرافیک
نمیصرفه اوستا امید
مورچه چیه که کله پاچه داشته باشه :Love-ssa~! (1):
30 تومن واسه این میخاد بده ، خودش همین گرافیک رو 40 تا 50 تومن میفروشه و به علاوه ی این 30 تومن میشه 80 تا 90 تومن ، خودش میره یه گرافیک 210 یا 610 جدید میخره دیگه
ضمنا شاید به قول اوستا نیما مشکل خمیر و ... اش باشه
نقل قول:
به خاطر دماش بهتره همون مدل 30 تومنی دیپ کول رو بگیری . یا خمیر سلیکون بزنی و یک فن نزدیکش وصل کنی
پستم رو کامل نخوندی گل پسر :1. (29): ؟
سلام به همه اساتید میخواستم یه خنک کننده برای کارت گرافیک geforce 9400 gt 1gbبگیرم لطفا راهنمایی کنید
آخه واقعیتش چند وقت پیش گرافیکش داغون شد و الان دماش در حالت عادی سیستم به 58 میرسید که دو تا فن همین جوری گذاشتم زیرش که تونستم به 53 54 برسونم ولی خوب همینم به نظرم زیاده
نقل قول:
پستم رو کامل نخوندی گل پسر :1. (29): ؟
:lol:
نقل قول:
سلام به همه اساتید میخواستم یه خنک کننده برای کارت گرافیک geforce 9400 gt 1gbبگیرم لطفا راهنمایی کنید
آخه واقعیتش چند وقت پیش گرافیکش داغون شد و الان دماش در حالت عادی سیستم به 58 میرسید که دو تا فن همین جوری گذاشتم زیرش که تونستم به 53 54 برسونم ولی خوب همینم به نظرم زیاده
همین کارایی که اوستا امید و نیما گفتن رو انجام بده ، اگه درس نشد ، بجا خرید فن ، برو یه کارت دست دوم سری بالاتر بخر دیگه
نقل قول:
Model no: GM-210M-ZN
GForce G210
(1Gb,ddr3)
کیس: X3 Green
کیس و گرافیکتون خوبه فکر میکنم به یک دلیل هیت سینک شما از gpu جدا شده
پیشنهاد میکنم در مرحله اول خمیر کارت را تعویض بفرمائید
نقل قول:
کیس و گرافیکتون خوبه فکر میکنم به یک دلیل هیت سینک شما از gpu جدا شده
پیشنهاد میکنم در مرحله اول خمیر کارت را تعویض بفرمائید
خمیر کارت گرافیک خمیر خاصی هست یا از همون خمیر سیلیکون CPU میشه استفاده کرد؟
فرقی ندارد . فقط روی هسته وسط GPU بزن
نقل قول:
خمیر کارت گرافیک خمیر خاصی هست یا از همون خمیر سیلیکون CPU میشه استفاده کرد؟
از همان خمیر پردازنده استفاده کنید ولی مراقب باشید که بعد از خشک شدن خمیر اگر لازم به در آوردن کارت شدید به هیت سینک فشار وارد نکنید
دوست من خنک کردن کارت گرافیک تقربا یه کار خلاقانس من خودم یه دونه 4850 دارم تو حالت عادی دماش رو 80-90 بود لود تا 105 هم میرفت با دوتا دونه فن سی پی یو و یکمی دستکاری هیت سینک الان دما تو حالت نرمال 50 هست تو لود 60-64
بازم میشه با یکمی دستکاری چینش فنها پایینترم اورد
یکمی کار کنی روش لازم به هزینه کردن اصلا نیست