سامسونگ پر فروش ترين LCD در دنيا
Model: B1731+
Price:219800
17 اينچ
کنتراست 2000:1
زمان پاسخگويي تصوير 5ms
وضوح 1280*1024
Magic Color
Magic Bright 2
Support DVI
Printable View
سامسونگ پر فروش ترين LCD در دنيا
Model: B1731+
Price:219800
17 اينچ
کنتراست 2000:1
زمان پاسخگويي تصوير 5ms
وضوح 1280*1024
Magic Color
Magic Bright 2
Support DVI
مهدی جان پیشنهاد میکنم یک تستی بکنی. من که 1 سال بیشتره دارم استفاده میکنم چنین مشکلی ندارم :lol:نقل قول:
بغلاش سیاه میشه یا جور دیگه پر میشه ولی کشیده به هیچ عنوان نمیشه. جز وال پیپر که اگر استرچ رو بزنی مجبورا تصویر رو میکشه که اونم وال پیپر واید استفاده میکنی یا مود نرمال . وگرنه تو نمایش تصاویر 1 درصد هم کشیده نمیشه
نقل قول:
بغلاش سیاه میشه یا جور دیگه پر میشه ولی کشیده به هیچ عنوان نمیشه. جز وال پیپر که اگر استرچ رو بزنی مجبورا تصویر رو میکشه که اونم وال پیپر واید استفاده میکنی یا مود نرمال . وگرنه تو نمایش تصاویر 1 درصد هم کشیده نمیشه
حل این مشکل ساده است می تونید تصاویر رو با فتوشاپ به واید تبدیل کنید.نقل قول:
خب اینکه مشخصه تصویری که با رزولوشن واید گرفته بشه تو مانیتور واید کشیده گی نداره اما تصاویری که بصورت معمولی هست تو واید به مشکل میخوره
ارادتمند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگر تصویز کوچک تر از صفحه باشد بقیه صفحه سیاه یا به رنگ دلخواه در میاد و مشکلی ایجاد نمی کنه.
با کمی سرچ میشه تصاویر مخصوص مانیتورهای واید به دست آورد
موفق باشید...
اقا من امروز کارت گرافیکم رو از اقای احمدی خرید کردم
میخوام فردا مانیتور بخرم
خواهشا یه چیز خوب معرفی کنید
گیج شدم اخرش چی بخرم سامسونگ ایا مدلnx1743 داره؟چجوره؟
تو این رنج قیمت یکی رو معرفی کنید
مرسی
به نظر من از بین این سه ال سی دی انتخاب کننقل قول:
1931BW+ ، 1931CW+ ، 932GW
همشون هم سامسونگ هستن :yes:
موفق باشی
:give_rose:
میدونم عزیزم. من حالت بدشو در نظر گرفتم :1. (38):نقل قول:
امپراتور جان هدف من این بود که بگم مانیتورهای Wide هیچ مشکلی ندارند. برا بازی که عالین و برا DVD نگاه کردن هم همینطور
دوستان سامسونگ 1932GW چجوره؟
بین 1931BFو1932GWموندم
با هر دوشون کار کردم و 1931BF رو هم دارمنقل قول:
من با این مدل BF راحت ترم به این دلیل که اولا واید نیست
مدل GW از نظر کیفیت براقتر از BF هست اما حالت شیشه ای داره و تصویرت توی اون کاملا مشخصه در صورتیکه تو 1931BF حالت مات داره
در آخر به سلیقه شما هم بسته گی داره :1. (23):
اصلا سراغ سري 1931 رفتن اشتباه محضه... 1932 هم خيلي چيز جالبي نيست. تو اين رده مانيتور هاي LG بهتر هستند.نقل قول: