پاسخ: مانیتور ASUS VE208T - LED خوبه یا بد؟
نقل قول:
بله این مانیتور همیشه باید خم باشه:1. (23):
سامسونگ این مدل رو به اسم bx 2250 تولید کرده و شرکت داخلی یه تغییراتی توش داده و نتیجتا به اسم 2285 عرضه شده(توسایت سامسونگ باید 2250 سرچ کنید)
مشخصات
HTML Code:
http://www.samsung.com/iran/consumer/monitor-peripherals-printer/monitor/led/LS22B5HVFM/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification
خب مدل 2285 رو با 2280 مقایسه کردم و 2280 یه سری مزایا داره از نظر طولی و عرضی یکم کوچیک تره وزنش کمتره نسبت به 2285 و پایه گرد داره که برای من خیلی راحت تره کار باهاش و خب قیمتش هم به احتمال زیاد کمتره و بقیه مشخصاتش با 2285 یکیه شما چرا میگین 2285 کنتراستش بهتره؟خودتون دیدین هر دو مانیتور رو و مقایسه کردین؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
خب مدل 2285 رو با 2280 مقایسه کردم و 2280 یه سری مزایا داره از نظر طولی و عرضی یکم کوچیک تره
از نظر طول 8mm و از نظر عرض حدود 2cm تفاوت داره که مربوط به قاب و پایه مانیتور هست! (اندازه صفحه یکیه)
نقل قول:
پایه گرد داره که برای من خیلی راحت تره کار باهاش
پایش و کلا قیافه سلیقه ایه
نقل قول:
چرا میگین 2285 کنتراستش بهتره؟
؟
ممنون از هر سه دوست عزیز که جواب دادن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مانیتور 2285 یا 2280 مسئله این است!باید برم بازار هر دو مانیتور رو ببینم انتخاب کنم