پاسخ: مانیتور 22 خوش قیمت کدوم یکی از اینا پیشنهاد میدید ؟!
این aoc ها رو که ازشون بد میگن . دوستان میشه یه کم توضیح بدن منو آگاه کنن ؟ وحید جان چون شما می خوای مانیتور رو واسه آزمایشگاه بگیری و اونجا قرار نیست باهاش بازی کنن به نظرم سایز بزرگتر مانیتور خیلی بد نباشه . روی p22500 هم فکر کن . با مدیرمون موافقم . سامسونگ چینیش هم هست که گارانتی سام نیست . فک کنم یه 30 تومنی ارزون تر باشه . می تونی اونو بخری
حالا من خودمم نظرم روی AOC هست ... تا حالا چند تا شو گرفتم خوب بوده ... مثل سامسونگ خرابی نداشته که بخواد کارش به گارانتی بکشه ...
اسوس رو چطور میبینید ؟ گارانتی اسوس چیه ؟!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وحید جان Asus که خیلی گرونه برادر!!!
من هم نظرم برای مدرسه روی AOC هست قیمت مناسب و خوب استفاده خیلی حرفه ای ازش نمیشه احتمالاً پس کارایی هم باید خوب باشه
نقل قول:
وحید جان Asus که خیلی گرونه برادر!!!
من هم نظرم برای مدرسه روی AOC هست قیمت مناسب و خوب استفاده خیلی حرفه ای ازش نمیشه احتمالاً پس کارایی هم باید خوب باشه
اینو پیدا کردم 235 ... فکر کنم قیمت معقولی باشه ... میخوام ببینم کیفیتش و نیز گارانتیش مال کجاست ...
نظر خودمم روی AOK هست بیشتر ... :1. (27):
نقل قول:
اینو پیدا کردم 235 ... فکر کنم قیمت معقولی باشه ... میخوام ببینم کیفیتش و نیز گارانتیش مال کجاست ...
نظر خودمم روی AOK هست بیشتر ... :1. (27):
aoc یکسال گارانتی مادیران داره
کیفیت مونیتورم خوبه و ازش راضیم ، ولی مونیتورهای دیگم ۱۵ و ۱۷ اینچ lg قدیمیه و تو به رده نیستند که بشه مقایسه کرد ( تصویرش از اونها خیلی بهتره )