منم همینو میگم
اصلا از لحاظ گرافیک کم نمیارید فعلا
خیالت راحت من الان با 8600GT تقریبا تمام بازی ها رو رو 1920*1080 بازی میکنم دیگه چه برسه به 4850
Printable View
منم همینو میگم
اصلا از لحاظ گرافیک کم نمیارید فعلا
خیالت راحت من الان با 8600GT تقریبا تمام بازی ها رو رو 1920*1080 بازی میکنم دیگه چه برسه به 4850
بنده LED 2286 LG گرفتم خیلی ازش راضی هستم 2 ورودی HDMI داره با یک DVI یه سرچی تو نت بزنی در موردش بد نیست
راستی با قیمت 280 تومان گرفتم ؟
نقل قول:
سلام دوست عزيزم.
اميدوارم بتونم با توجه به تجربياتم تا حدي كمكتون كنم: (با توجه به سيستم هايي كه بستم و مانيتور هايي كه روشون گذاشتم)
اول در مورد برند LCD كه ميخواي بگيري: من اخيرا خيلي راجع به مانيتور هاي سامسونگي كه روي سيستم ها فروختم گله و شگايت شنيدم. در واقع كيفيت پنل ها اومده پايين در ساسمونگ . ولي خوب بعضيا دوست دارن برند X يا برند y رو.
علاوه بر اون،: مدل هايي كه فرموديد: 23700 و 22500 و 20500 هيچ كدوم كابل HDMI ندارن. درسته كه شما ميتوني يه تبديل DVI به HDMI بگيري، ولي كابل HDMI بيشترين سطح كيفيت رو انتقال ميده . در واقع ماكسيمم پهناي باند رو براي انتقال كيفيت داره. و به عقيده من در تبديل DVI به HDMI مقداري از كيفيت كاسته ميشه.
مورد بعدي:
كاربرد شما بيشتر چيه: اگر فيلم و بازي كردنه: 2261 از همه چيز بهتره
علت: زمان پاسخ گويي بسار پايين 2 ميلي ثانيه دارد . نور خيلي زيادي داره. اين نور زياد براي مشاهده فيلم و بازي خيلي به مشا كمك ميكمنه ولي در وب گردي يا خوندن مطالب بايد به صورت دستي نور رو يكي بياري پايين (اين مورد رو بايد در مورد تمام مانيتور ها اجرا كني چون نور ، چشم شما رو در هنگام مطالعه متون و وب گردي اذيت ميكنه و ربطي به 2261 نداره ). من مانيتور 2042 همدارم كه خيلي نورش زياد نيست ولي Gamma رو روي -50 و نور رو روي 15 تنظيم كردم.
در مورد LED كه گفتي گرونه: 60 تومن از 2261 گرونتره. در عوض:
با توجه به گرافيكي كه شما داري:
2286 كه مانيتوري LED هست كه با فول اچ دي سازگاره. يعني با اينكه رزولوشن 1050 داره ولي FUll HD رو ساپورت ميكنه . 2 تا كابل HDMI داره و در كل كيفيت بينظيري داره. من اين مانيتور رو به كسايي كه براي بازي و وصل كردن به ps3 هم ميخواستن دادم و خيلي راضي بودن. اينم مشخصات:
- صفحه نمايش گسترده
- كنتراست 2,000,000:1
- داراي بدنه مشكي براق
- مجهز به تکنولوژي DFC
- داراي نور پس زمينه LED
- زمان پاسخدهي بسيار سريع (2ms)
- مجهز به موتور پردازش تصوير
- مجهز به كليد FUN (جهت تنظيمات خاص تصوير)
- داراي خروجي هدفون (مختص ورودي HDMI)
- مجهز به تكنولوژي هوشمند تنظيمات (Smart Package)
نتيجه نهايي:
پيشنهاد من به شما
اول 2286 (اگر پولت ميرسه)
بعدش 2261
بعد 2053 tq
سلام دوستان من یک سوال داششتم که داره اعصابمو خرد مینه ممنون میشم جواب بدید.
من یک مانیتور p22700خریدم که بعد از مدتی کابل سر سفید و پهن آن به دلیلی دیگه کار نمیکنه و حالا مجبور شدم که از کابله دوم آن استفاده کنم (( همان کابل تصویری کله آبی منظورمه))
تا اینجاش من مشکلی ندارم
مشکل من اینجاست که حالا که از این کابل استفاده میکنم (کله آبی) رزولوشن استانداردو به من نمیده ( منظورم رزولوشن 1080 . 1920 است ) وبالا ترین رزولوشنی که به من میده 1200 در 1600 است .
این باعث شده که کیفیت تصویریه من بیاد پایین
حالا از شما دوستان خیلی خیلی خواهش میکنم که به من جواب بدید دارم دیوانه میشم .
راستی این رو هم بگم که سی دی خوده مانیتور هم نصب نمیشه .
حالا بگید من چکار کنم ...؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلامنقل قول:
یه کابل DVI تهیه کنید و از اون استفاده کنید .
بالاترین اندازه تصویری که کابل 15 پین D-Sub ساپورت میکنه 1600 در 1200 هست و بیشتر از این مقدار امکان انتقالش نیستنقل قول:
همینطور که این دوستمون فرمودن شما باید به همون کابل DVI برگردید ، اگر کابل مانیتور خراب شده ببرید براتون تعویض کنن