10 دقیقه تست کافیه . اگر تصویر بهم نریخت کارت شما سالمهنقل قول:
2- بنچمارک نیست
3- تصویر بهم میریزه و ارتیفکت خواهید داشت
4-اینطوری نمیشه کمک کرد بهتره از یک شخص با تجربه کمک بگیرید
Printable View
10 دقیقه تست کافیه . اگر تصویر بهم نریخت کارت شما سالمهنقل قول:
2- بنچمارک نیست
3- تصویر بهم میریزه و ارتیفکت خواهید داشت
4-اینطوری نمیشه کمک کرد بهتره از یک شخص با تجربه کمک بگیرید
سلام.نقل قول:
احتمالا همین کارت رو بگیرم.
لطفا یک پاور خوب بهم معرفی کنید که کیفیت بالایی داشته باشه،میخوام برم زودتر پاور رو بخرم نصب کنم تا بتونم کارت رو تست کنم.
1-یک پاور برای کارت ASUS STRIX-GTX750TI-OC-2GD5 و سی پی یو q8400 و وصل کردن دوتا هارد اینترنال به سیستم،وباقی قطعات.
سیستم رو ممکنه تا روزی 10 الی 12 ساعت هم روشن بذارم!
2-راستی اندازه پاور ها با هم تفاوت داره؟-برای این میگم که پاور داخل کیس جا بشه!
-
خیر پاورهای فرقی ندارند . بدون مشکل نصب میشه .نقل قول:
به شما elite 550w v2 را پیشنهاد میکنم از برند کولر مستر .
سلام.نقل قول:
متاسفانه فردی که میخواستم ازش کارت دست دوم بگیرم مهلت تست نمیده،،میگه اگه بردیش خرابش کردی بعد بگی خراب بود برای من دردسر میشه:1. (27):
میگه کارت رو که تحویل دادم پول رو کامل میگیرم و بعد از تحویل به عهده خریدار هست!
1-من تا حالا این جوری خرید نکردم،،روال کار چه طور هست؟
این چندتا از عکس های این کارت هست:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2-از لحاظ ظاهری که به نظر کارت تمیزی میاد میگه یکسال کار کرده و گارانتی هم نداره،به نظر شما به قیمت 390 بخرمش؟
3-بودجه رو که ناچار شدم به خاطر پاور و سی پی یو ببرم بالا و تا نهایتا 700 تومن می خوام ارتقاع بدم،،با این اوصاف چیزی حدود 250 هزارتومن برای پاور میمونه میخواستم اگه پاور بهتری میشناسید بگید و به فکر قیمت نباشید،نظرتون درباره ی
GREEN GP550A-UK 80Plus Gold PSU چی هست؟ باتوجه به این که راندمان بالاتری داره و استاندارد 80 رو هم داره؟اگه پاور دیگه مدنظر دارید بگید.
-
از نظر ظاهری ماشین هم نمیشه تشخیص داد چه برسه به کارت گرافیکنقل قول:
به دردسرش نمیارزه . با توجه به تجربه کاری خودم عموما فروشندگانی که از مهلت تست شونه خالی میکنند . یک جای کار میلنگه
پاور همون که پیشنهاد دادم بسیار خوبه .یک مسئله دوستانه میگم اگر قرار وقت بگذارم آخر سر برید دنبال یک قطعه که خودتون میخواهید تهیه کنید . بگید وقتمون را تلف نکنم .
سلام. درجواب فرمایشتون بگم که چون بودجه رو افزایش دادم پاور دیگه ای رو سوال کردم برای خرید،،به صورت کلی مگه هدف از این بحث ها انتخاب بهترین قطعه نیست؟!--ما داریم باهم هم فکری میکنیم تا هم به دانشمون اضافه بشه و بهترین انتخاب رو انجام بدیم. من اون پاور 550 وات رو که فرمودین خریدم اما به یک مشکل برخوردم و اون اینکه شاخه 24 پینی که باید به مادربورد وصل بشه یک پین خالی داره در قسمت 20 پین اون البته این خالی هست در صورتی که روی پاور قدیمیم این پین پر هست.حالا خواستم بپرسم که مشکلی نداره این پاور؟ چرا یک پین رو حذف کردن و این که به سیستم آسیب نمیزنه؟نقل قول:
اون در پاورهای جدید خالی هست . چون -5 ولت حذف شده است .نقل قول:
خیلی ممنون، پس یعنی برای سیستم من که هنوز حذف نشده مشکلی ایجاد نمیکنه؟
سیستم شما هم -5 ولت نیاز نداره . فقط مادربردهای قدیمی سوکت 478 نیاز به -5 داشتند .نقل قول:
سلام.
خیلی ممنون از راهنمایی های شما.
معذرت می خوام که تاپیک رو دوباره ادامه میدم اما چون سوال دارم و درهمین مورد هست خواستم تاپیک جدیدی ایجاد نکنم.
میخوام جمع بندی کنم.
راستش حالا که دیگه مجبورشدم بیشتر قطعات رو عوض کنم دیگه احتمالا تا چندسال آینده به دلیل مشکل مالی سیستم جدید نگیرم ومیخوام تاجایی که میشه درست عمل کنم و سیستم رو درست ارتقاع بدم.
پاور 550 وات رو که خریدم اما باتوجه به مشکلاتی که برای خرید کارت گرافیک به وجود آمد ترجیح دادم یکم بیشتر صبرکنم ومقداری بودجه رو افزایش بدم.الان من تا 500 هزارتومن میتونم برای گرافیک هزینه کنم و یک q8400 روهم که باید بگیرم،،درکل 720 تومن من بودجه به جزپاوری که خریدم گذاشتم کنار،،،حالا می خواستم بپرسم که بهترین کاری که میتونم انجام بدم چیه؟
1-آیا درسته که این هزینه رو برای این پلتفرم قدیمی انجام بدم؟چه انتخاب دیگه ای میتونم داشته باشم؟
2-چیزهایی که با کمک شما برای خرید انتخاب کردم اینا هستند:
MSI GTX 750 Ti Gaming Twin Frozr IV OC 2GB GDDR5 : 500 T
Core 2quad q8400 : 120 T
GA-EP43-DS3L : 100 T
3-درمورد گزینه سوم بگم که این یک مین بورد دست دوم هست که پیداکردم و میخواستم از آقا امید عزیز بپرسم که نظرشون درمورد خرید مادربورد دست دوم چیه؟توصیه میشه؟
گفته مهلت تست میده-یک مادربورد ممکنه چه مشکلاتی داشته باشه خرید دست دومش؟
این مادربورد رو انتخاب کردم چون درآینده بتونم رم رو افزایش بدم و چون استاندارد اکسپرس بالاتری هم داره با کارت گرافیک همخوان تره.
4-کلا هر نظری که هست رو خوشحال میشم بدونم و این که با این پول کار درستی هست؟
خیلی ممنون بابت زحمتی که میکشید.