پاسخ: راهنمایی در انتخاب مانیتور مناسب با کار و بودجه من!
نقل قول:
تفاوت سامسونگ ها پایه هاشون هست . از نظر فنی تفاوتی ندارند .بله پنل اسوس هم الجی هست . فقط برد اینورترش برای شرکت دیگه هست که نسبت به بردهای خود الجی کیفیت خوبی ندارد .
اگر حدود 170 بودجتون رو بالا میبردی این مدل دل عالیه
Dell S2340L IPS
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خب البته چون تهران نیستم و دسترسی در شهرستان محدودتره ترجیح میدم یه مدل عمومی تر از سامسونگ یا الجی بگیرم که توی شهرستانها هم خدمات پس از فروش دارن معمولا. اما آیا این 170 مبلغ بیشتر موجه هستش برای دل؟؟
از قبل هم عرض کردم خدمتتون. در درجه اول اهمیت برام عمر و کیفیت ساخت پنل قرار داره چون حجم کار در روز زیاده و معمولا مانیتور روشن هست. کیفیت در درجه بعد...
در مقام مقایسه می تونم برای عملکردی چند ساله بدون دردسر روی سامسونگ حساب کنم یا یه مدت صبر کنم و بودجه رو بالا ببرم برای تهیه این مدل دل؟؟
نقل قول:
خب البته چون تهران نیستم و دسترسی در شهرستان محدودتره ترجیح میدم یه مدل عمومی تر از سامسونگ یا الجی بگیرم که توی شهرستانها هم خدمات پس از فروش دارن معمولا. اما آیا این 170 مبلغ بیشتر موجه هستش برای دل؟؟
از قبل هم عرض کردم خدمتتون. در درجه اول اهمیت برام عمر و کیفیت ساخت پنل قرار داره چون حجم کار در روز زیاده و معمولا مانیتور روشن هست. کیفیت در درجه بعد...
در مقام مقایسه می تونم برای عملکردی چند ساله بدون دردسر روی سامسونگ حساب کنم یا یه مدت صبر کنم و بودجه رو بالا ببرم برای تهیه این مدل دل؟؟
من خودم قصد خرید داشته باشم . سامسونگ رو تهیه میکردم . حدود 5 سال هست مونیتور 20 واید سامسونگ 24 ساعته روشن هست . دل وارد کنندش کمی قیمت ها رو بالا میزنه .با توجه به قیمت و گارانتی و کیفیت انتخاب من سامسونگه
نقل قول:
من خودم قصد خرید داشته باشم . سامسونگ رو تهیه میکردم . حدود 5 سال هست مونیتور 20 واید سامسونگ 24 ساعته روشن هست . دل وارد کنندش کمی قیمت ها رو بالا میزنه .با توجه به قیمت و گارانتی و کیفیت انتخاب من سامسونگه
آقا ممنونم. مثل همیشه از سردرگمی نجاتم دادی.
تا حالا با اعتماد به مشاوره حضرت عالی خرید کردم و راضی راضی بودم. مطمئنا این بار هم به مشاور شما اعتماد کامل خواهم کرد.
:give_rose:
و در مورد این مانیتور نکته دیگه ای نیست که بخوای بهم تذکر بدی؟؟
راستی الان کف قیمت چنده؟؟ رو سایتها یه کم متفاوت زدن. اگه بخوام از بازار تهیه کنم چه قیمتی شیرینه الان؟
مورد خاصی نیست . این مدل Samsung Full HD S24D595 Plus PLS حدود 710