پاسخ: راهنمایی برای خرید کارت گرافیک برای SLI وپاور مناسب بهترین گزینه
بله 4850 تو رنج 250-260 تومن انتخاب خوبيه
سلام به همه دوستان...
حالا که بحث به 8800GT و قیمتش رسیده از آقا بهرنگ عزیز اجازه می خوام که یه مطلبی رو اینجا بازگو کنم...
قیمت های جهانی هر کالایی در هر منطقه ای از دنیا متفاوته! با توجه به مالیات هایی که در هر کشور و منطقه بر اجناس وضع می شه... اکثر اوقات ما که به آمازون سر می زنیم و قیمت هارو نگاه می کنیم یادمون می ره که اونا مالیات کالا رو اضافه نمی کنن... در هنگام خرید مالیات کالارو به فاکتور اضافه می کنن... در بعضی کشورها این مالیات که می شه گفت همون مالیات ارزش افزوده هست به 25% هم می رسه... پس قیمت کالا با قیمتی که درج شده خیلی متفاوت خواهد بود...!!!!:1. (27):
نکته دیگه تخفیفی هست که هر سایت فروش انلاین و فروشگاههای بزرگ واسه کالاها در نظر می گیرن... پس دلیل نمی شه که قیمت های با تخفیف اونهارو حتی در خرده فروشی های همون کشور هم دید... چه برسه به ایران...!!!
در مورد 8800GT XFX قیمتی که در بازارهای جهانی این روزا به فروش می رسه 270$-150$ هست ولی به همون دلایلی که بالا گفتم نمی شه انتظار داشت همین کارت با قیمت 150$ به ایران برسه...
در مورد 8800GT به فن استوک باید خیلی دقت کرد...
XFX دو نوع 8800GT ارئه کرده یکی با فن استاندارد و یکی دیگه هم با فن بزرگتر و 8 درجه خنک تر... مسلما قیمتاشون هم فرق می کنه...
یک نوع دیگه هم 8800GT با فن استوک شبیه 8800GS تولید می شه که نمی دونم ایران اومده یا نه...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نکته دیگه اینکه نزدیک 12 نوع 8800GT 512 DDR3 تنها برند XFX تولید می کنه پس نمی شه بدون اطلاع از مدل دقیق کارت رو ارزش گذاری کرد...
و سخن آخر...
با این همه تفاوت قیمت بازار ایران با اروپا هیچ وقت قیمت یک کالا در ایران در عرض 7-6 ماه نصف نمی شه...!!!!
من خودم 8800GT رو اواسط بهار 340 از تهران خریدم (زمانی که اولین سری 8800GT از XFX وارد ایران شده بود)...
مدل ایکسترم این کارت الان با قیمتی نزدیک 290-300 فروخته می شه... پس نمی شه انتظار داشت با 70-50 هرتز فرکانس هسته کمتر قیمت کارت نصف بشه...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مسلما تفاوت های فاحشی وجود داره که دقت نشده... به نوع فن استوک و بورد و مشخصات فنی و سازنده هم باید دقت کرد...
اینم 8800GT من از برند XFX با فن بزرگتر! که هیچ وقت دماش از 65 درجه رد نمی شه!! همیشه هم در کلاک 650/1625/1900 کار می کنه...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با سپاس...:11():
270
یا
290
برای بهترین حتی اگه کلا مس باشه هم خیلی زیاده
اکستریم و بقیه هم به گردش نمیرسه با این قیمت
260
قیمت 9800gtx+
در کشور ما بهترین است
در حدود 250 260تومان از کل کارتهای اور شده تک هسته ای تا به امروز قوی تره به جز دوهسته ای وسری gt200
ساپورت کامل کل نکنولوژِی های انودیا
منبع:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
270
یا
290
برای بهترین حتی اگه کلا مس باشه هم خیلی زیاده
اکستریم و بقیه هم به گردش نمیرسه با این قیمت
260
قیمت 9800gtx+
در کشور ما بهترین است
در حدود 250 260تومان از کل کارتهای اور شده تک هسته ای تا به امروز قوی تره به جز دوهسته ای وسری gt200
ساپورت کامل کل نکنولوژِی های انودیا
منبع:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوستان كسي از كارت هاي زوتاك استفاده كرده؟
به نظر من وقتي اينهمه هزينه ميكني حداقل از ماركهاي معتبر تر بگير.قيمت هاي اين سايت هم خوبه ولي كارت هاي zotac خيلي ارزونتر از برند هاي ديگس.
نقل قول:
دوستان كسي از كارت هاي زوتاك استفاده كرده؟
به نظر من وقتي اينهمه هزينه ميكني حداقل از ماركهاي معتبر تر بگير.قيمت هاي اين سايت هم خوبه ولي كارت هاي zotac خيلي ارزونتر از برند هاي ديگس.
دوست من دقت کن
حرف شما برای بهترین ها در رده اخر بله شاید درست باشه
ولی مطمعن باش کارت زوتاک در رده میانه با اختلاف کمی شاید از evga کمتر اور بشه
من خودم تجربه استفاده از کارت club رو دارم
که رکورد 3 جهانه با اور خودم روی air
با بهترین خنک کننده ها هم نتونستن بیشتر از کمی از من جلو بیفتن یعنی gpu قدرتشو نداره
در ایران هم وارد کنندگان برنده ها معروف دیگه اخر شن و چون رقیبی در بین وارد کنندگان همون برند ندارن هر چه می خوان قیمت میدن
در امازون و خیلی از جا ها قیمت با این فاصله وجود نداره
می تونید نگاه کنید
هزار سال بگذره من کارت xfx 280gtx رو با 750 هزار نمی خرم
بلکه 500 زوتاک وشاید بعد ها پارس خزر رو ترجیح میدم :great:
نباید در همه جا برند حرف اول رو بزنه
در رکورد گیری وغیره شاید فردی مثل k|ngp|n یک مگا هرتز براش مهم باشه ولی اولویت برای ما قیمت به نسبت کاراییه
که در این صورت حتی 500 برای 280gtx هم زیاده
مهدی عزیر چند روز پیش 8800gt با کولینگ زالمان رو تست کرده بود
در حدود قیمت 170
که + همین کارت زوتک 9800gtx+
از بهترین گزینه های موجود برای خرید کارت انودیا هستن در کشور ما
چون حتی 9800 هم قیمتی حدود 200 دلار رو داره برند xfx و با 400 دلار کارایی بهتر از gtx280 داره
و این رو در سایت ها و تست ها میگن و امتیاز خوبی نسبت قیمت به کارایی این کارت میگیره :yes:
همیشه قیمت تحت تاثیر برند بوده هست و خواهد بود...
همیشه گرون بودن به معنی بهترین بودن نیست برای مثال کارت های گیگا ولی XFX و eVGA برند هایی هستند که همیشه بهترین کیفیت رو داشتند...
قیمت پایین یک برند هم هیچ وقت بی دلیل نیست...
به نظر من Inno 3D یا Asus بگیری از زوتاک بهتره...!!
موفق باشی...
تجربمو ميگم :من از همين گرافيك هاي force3d كه تو قسمت فروش زدم.چند تا 3850 256 فروختم.مشتري ها راضي نبودن.همه سالم بودن ولي كاملا اتفاقي تو بازي هاي سنگين مشكل پيدا ميكردن.فقط همين مدل با همين حافظه اين مشكل رو داشتن.چيزي هم نبود كه راحت بشه برد گارانتي چون كاملا اتفاقي بود.به خاطر همين از قسمت فروش حذف كردم.حالا شما راضي ميشي 260 به جاي 320 بدي به يه همچين گرافيكي؟من فقط ميگم اگه تست شده بگيرين.
نقل قول:
هزار سال بگذره من کارت xfx 280gtx رو با 750 هزار نمی خرم
بلکه 500 زوتاک وشاید بعد ها پارس خزر رو ترجیح میدم :great:
.
.
.
مهدی عزیر چند روز پیش 8800gt با کولینگ زالمان رو تست کرده بود
در حدود قیمت 170
تا اونجا که من اطلاع دارم GTX280 از برند XFX حول و حوش 600 تومنه... خیلی وقته که قیمتش کم شده...
اما در مورد 8800GT zalman...
البته جسارت نشه به آقا مهدی که می دونه چقدر ارادت دارم بهش...:give_rose:
الان 9600GT XFX قیمتش 170 تومن نیست...!! چه برسه به 8800GT که فن زالمن داشته باشه... این نوع 8800 حداقل 200$ قیمتشه... چطور به دست آقا مهدی با 170 تومن رسیده نمی دونم!!! احتمالا دست 2 نبوده...
اینم بگم که الان 8600GT XFX با 512 DDR3 قیمتش 120-130 تومنه...!!!! بهر حال 8800GT از 8600GTS یا 9600GT که کمتر نیست............!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
اینم بگم که الان 8600GT XFX با 512 DDR3 قیمتش 120-130 تومنه...!!!! بهر حال 8800GT از 8600GTS یا 9600GT که کمتر نیست............!!!!!!!!!!!!!!
zalman رو قبول دارم گرونتره ولي 8600 رو هم يه خورده بالا گفتي حدود 100-110.الان xfx 9500 ddr3 512 رو 110 ميدن.من inno3d رو 95 فروختم چند هفته پيش.الانم تغيير نكرده.
نقل قول:
zalman رو قبول دارم گرونتره ولي 8600 رو هم يه خورده بالا گفتي حدود 100-110.الان xfx 9500 ddr3 512 رو 110 ميدن.من inno3d رو 95 فروختم چند هفته پيش.الانم تغيير نكرده.
حالا XFX 8600GT هم با فن زالمن موجوده که از قیمت اون دیگه خبر ندارم...
به هر حال نباید فراموش کرد 9600GT برای جایگزینی سری 8 و خصوصا 8600GTS وارد بازار شد... 9500GT هم می شه گفت جایگزین 8600GT خواهد شد...
و 9800GTX هم همون 8800GTS 512 هست که فقط از SLI 3Way پشتیبانی می کنه با کلاک های اور شده...!!!!!!!!
با این تفاسیر فکر کنم به نیجه خوبی رسیدیم...
SLI 8800GTS 512 بیشترین کارایی رو می تونه بده حتی برابر با SLI 9800GTX... و با هزینه مناسب...!!