پاسخ: راهنمایی برای خرید کارت گرافیک با قیمتی حدود 1.5 میلیون
نقل قول:
دوستی ، آشنائی ، مسافرتی ..........
من اگه اونور آشنا داشتم که خودم تا الآن ایران نمی موندم! :دی
نقل قول:
تو سايت لايون كامپيوتر از آمازون خريداري مي كنن ايران بهت تحويل ميدن
اگه منظورتون همون سایت lioncomputer.ir هست باید بگم که من الآن قیمت هاشونو چک کردم. با قیمت بازار فرقی نداره که!
يه سر به پرشين تولز هم بزن مطمئن باش
نقل قول:
يه سر به پرشين تولز هم بزن مطمئن باش
پرشین تولز؟! لطفا آدرس سایتشو بگین(اگه اینجا نمیشه از طریق پیغام خصوصی برام بفرستین)
ممنون:give_rose:
نقل قول:
770همچنین گیگابایت 760 در بازار موجود داره، GV-N760OC-2GD با قیمت 1,300,000 تومان.
میشه بگین 760 کجا موجوده؟
هنوز پيدا نكردين ؟؟؟ پيروز من در بازار Gtx 760 Gigabyte رو ديدم طبقه دوم پاساژ ايرانيان
نقل قول:
هنوز پيدا نكردين ؟؟؟ پيروز من در بازار Gtx 760 Gigabyte رو ديدم طبقه دوم پاساژ ايرانيان
عزیزم من تهران نیستم، ولی شما چند روز پیش پست زدی گیگا داره در حالی که من دیروز از آواژنگ پرسیدم واسه گیگا این کارت رو آوردن گفت نه و همینطور گفت که اطلاعی هم ندارن کی قراره بیاد!!
خوب شماره فروشگاهش رو ميدم با پست هماهنگ كن عزيز ؟؟؟
پسرعموم تهرانه، شما لطفا شماره و آدرس دقیق مغازه رو لطف کن، اگه واقعا داشته باشن از طریق پسرعموم میخرم.
ولی به نظرت عجیب نیست که گیگا این کارت رو آورده باشه و آواژنگ اطلاع نداشته باشه؟! برای اینکه مطمئن شید میتونید خودتونم با واحد قطعات آواژنگ تماس بگیرید.
بله جناب، درست میگید، آواژنگ نیاورده 760 هنوز.
درود دوست عزیز
هنوز کارت 760 از هیچ برندی در ایران موجود نشده دلیل اون هم معرفی تازه این کارت در بازار جهانی هست و حداقل یک ماه تا 45 روز نیاز هست تا این کارت روانه بازار بشه اما با توجه به قیمت بالای این کارت در لحظه ورود بهتر هست شما یک کارت سری 600 رو تهیه کنید اینطوری هم راحت موفق میشید کارت رو خریداری کنید هم هزینه خیلی کمتری برای این کارت ها پرداخت می کنید
موفق باشید