يه سر به پرشين تولز هم بزن مطمئن باش
من اگه اونور آشنا داشتم که خودم تا الآن ایران نمی موندم! :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه منظورتون همون سایت lioncomputer.ir هست باید بگم که من الآن قیمت هاشونو چک کردم. با قیمت بازار فرقی نداره که!تو سايت لايون كامپيوتر از آمازون خريداري مي كنن ايران بهت تحويل ميدن
کاربر شهرسختافزار
يه سر به پرشين تولز هم بزن مطمئن باش
|
|
پرشین تولز؟! لطفا آدرس سایتشو بگین(اگه اینجا نمیشه از طریق پیغام خصوصی برام بفرستین)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بگین 760 کجا موجوده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avj_GBT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
هنوز پيدا نكردين ؟؟؟ پيروز من در بازار Gtx 760 Gigabyte رو ديدم طبقه دوم پاساژ ايرانيان
عزیزم من تهران نیستم، ولی شما چند روز پیش پست زدی گیگا داره در حالی که من دیروز از آواژنگ پرسیدم واسه گیگا این کارت رو آوردن گفت نه و همینطور گفت که اطلاعی هم ندارن کی قراره بیاد!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خوب شماره فروشگاهش رو ميدم با پست هماهنگ كن عزيز ؟؟؟
پسرعموم تهرانه، شما لطفا شماره و آدرس دقیق مغازه رو لطف کن، اگه واقعا داشته باشن از طریق پسرعموم میخرم.
ولی به نظرت عجیب نیست که گیگا این کارت رو آورده باشه و آواژنگ اطلاع نداشته باشه؟! برای اینکه مطمئن شید میتونید خودتونم با واحد قطعات آواژنگ تماس بگیرید.
|
|
بله جناب، درست میگید، آواژنگ نیاورده 760 هنوز.
عضو VIP شهرسختافزار
درود دوست عزیز
هنوز کارت 760 از هیچ برندی در ایران موجود نشده دلیل اون هم معرفی تازه این کارت در بازار جهانی هست و حداقل یک ماه تا 45 روز نیاز هست تا این کارت روانه بازار بشه اما با توجه به قیمت بالای این کارت در لحظه ورود بهتر هست شما یک کارت سری 600 رو تهیه کنید اینطوری هم راحت موفق میشید کارت رو خریداری کنید هم هزینه خیلی کمتری برای این کارت ها پرداخت می کنید
موفق باشید
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks