البته کارت R7 260X با برند گیگابایت تو بازار موجود هست .نقل قول:
Printable View
البته کارت R7 260X با برند گیگابایت تو بازار موجود هست .نقل قول:
سلام دوستان من یه کارت گرافیک خریده بودم با نام amd radeon 5450 اما آشغالتر از این کارت گرافیک نیومده
میخواستم عوضش کنم به نظرتون کدوم کارت گرافیک رو سیستم من جواب میده پولم حدود 400 تومنه
اطلاعات سیستمم اینه
cpu intel 3220
ram 4gig ddr3
Gigabyte R7 250X OC WF X2 2GBنقل قول:
470
ASUS GT 740 OC 2GB GDDR5
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اقا من از کارت گرافیک و کلا سخت افزار چیزی حالیم نمیشه ولی یه نکته خیلی مهم هستش که باید توجه بفرمایید.. با توجه به اینکه ویندوز 10 عملا رو نمایی شده وتا حداکثر یک سال دیگه نسخه نهاییش رسما معرفی میشه وسیاست مایکروسافت براینه که کابرا رو مجبور به کوچه به این ویتدوز بکنه مثلا با قطع سرویس ابدیت بیس سیستم (مثلا در مورده ویندوز ایکس پی از یکسال پیش و ویندوز 7 از تقریبا یک هفته پیش) وقطع شدن کامل تمامیه ساپورتها از تمامیه ویندوزها تا یک سال دیگه بغیر از ابدیتهای امنیتی و استفاده ویندوز 10 از بیس تنظیمات مادر برد برای فرمت 4K (بهترین حالت نمایش برای استفاده حداکثری از خصوصیات ویندوز 10 وسیستم دایرکتت ایکس 12 و....)..وتصمیم شرکت اینتل برای رونمایی ازنسل جدید سی پی یو های خودش که میگه حداقل 20% سرعت بیشتری دارن و( اونا هم اعلام کردن کاربرا رو که از مدلهای خیلی قدیمی استفاده میکنن مجبور به عوض کردن قطعات سخت افزاری خودشون بکنن) در نتیجه تمامیه شرکتهای نرم افزاری خودشون رو با تغییرات سخت افزاری هماهنگ میکنن..فک کنم بهترین گزینه خرید یه کارت گرافیک که مجبور نشی یکسال دیگه عوضش بکنی یه کارت گرافیکی باشه که حد اقل 2 گیگ رم DDR5و حداقل ساپورت رزولیشنش هم بالای 2400/1800 باشه ینی کف رزولیشن 4k وبالاتر ازFHD که الان استفاده میکنیم..اکثر مدلایی که دوستان معرفی کردن این خصوصیات رو داره من میخواستم بدونی چرا یه مدهای خاصی رو روش تاکید دارن.حتی اگه از بودجتون کمی بالاتره....