پاسخ: درخواست مشاوره برای خرید LCD
سلام :
ما تا بحال دوبار کارمون خورده به مادایران ! هر دو دفعه هم پشیمون شدیم !
گفت مانیتور رو بیار برات درست می کنیم و 35 هزار تومان هزینش می شه !
مانیتور 775 تمیزش اللان 50 هزار تومن هست ، بعد 35 پول تعمیر و 10 هزار بابت رفت و برگشت بدم !
مانیتور رو خراب 20 هزار فروختم و F700 خریدم !
گارانتی مادیران اونی نیست که تبلیغ می شه !
دوست عزيز ، سام سرويس هم تعريفي نداره. سر و ته همشون يه كرباسن.
من خودم T220P دارم. واقعا مانيتور خوبيه با اينكه چينيه. به نظر من بهترين انتخابه. اما اگر اين شركت مسخره ايران رهجو واردات مانيتور سوني رو قطع نكرده بود خوب 100% سوني رو پيشنهاد مي كردم.
دوستان مانیتور Samsung 19 چه مدلی رو پیشنهاد میدند ؟ و با چه قیمتی ؟ مانیتوری که خودشون یا دوستانشون تست کرده باشند و جواب مثبت گرفته باشند .
با تشکر Security
نقل قول:
دوستان مانیتور Samsung 19 چه مدلی رو پیشنهاد میدند ؟ و با چه قیمتی ؟ مانیتوری که خودشون یا دوستانشون تست کرده باشند و جواب مثبت گرفته باشند .
با تشکر Security
سامسونگ پيشنهاد نميشه.LG 2052 بهتره.با قيمت 184 تومن.البته 20 اينچ.
بحث اينكه چرا سامسونگ خوب نيست رو زياد داشتيم تو قسمت مانيتور.
نقل قول:
سامسونگ پيشنهاد نميشه.LG 2052 بهتره.با قيمت 184 تومن.البته 20 اينچ.
بحث اينكه چرا سامسونگ خوب نيست رو زياد داشتيم تو قسمت مانيتور.
من زیاد سر رشته ندارم تو مانیتور نظرمم بالطبع زیاد دارای اهمیت نمی تونه باشه اما دیروز تو یه فروم خارجکی خوندم که اونا سامسونگ رو به ال جی ترجیح داده بودند البته یه دلیل مهمشونم این بود که سامسونگ گارانتی کرده بود که یک پیکسل سوخته هم نداشته باشه مانیتورش تو سه سال!!!!این جا رو نمی دونم چی جوریه...به هر حال هر چی باشه این جا ایرانه!!!!!!!!!!!:great:
ممکنه در مورد T200 و T1900 سامسونگ توضیح بدید . آیا از سری BW یا سری های قبلی بهتر هست ؟
منظور در عمل هست ؟ نه اینکه فقط ظاهر بهتر داشته باشه و جدید تر باشه ؟
از رفقا کسی هست که با این مدل ها کار کرده باشه ؟ و با سری ها قبلی سامسونگ ؟ مثل BW
نقل قول:
ممکنه در مورد T200 و T1900 سامسونگ توضیح بدید . آیا از سری BW یا سری های قبلی بهتر هست ؟
منظور در عمل هست ؟ نه اینکه فقط ظاهر بهتر داشته باشه و جدید تر باشه ؟
از رفقا کسی هست که با این مدل ها کار کرده باشه ؟ و با سری ها قبلی سامسونگ ؟ مثل BW
من مانیتور های جدید LG را توی نمایشگاه دیدم سامسونگ ها را هم دیدم اون مدل هایی که شما گفتید از سری BW کیفیت تصویر بهتری داشتند .
سری GW سامسونگ هم خیلی عالیه...!!! صفحش براقه (مثل لب تاب ) ... تا حالا مقایسه تصویرش رو با سایر مانیتورها دیدید ؟! من که اگه یه روز خواستم مانیتور بگیرم ...حتما سری GW میگیرم...به این دلیل که توی نمایشگاه دائمی... کیفیت تصویرش رو دیدم...واقعا با t1900 و سری BW و مانیتورهای LG قابل مقلیسه نیست !!! :yes:
کسی قیمت حال حاضر GW1932 و GW2032 داره ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من هم بین مانیتورهایی که تا بحال عوض کردم (سامسونگ و ال جی) مدل 1932GW که الآن هم دارمش رو پیشنهاد میکنم
فقط یه موردی داره اونم اینکه اگر اوجایی که مانیتور قرار میگیره و شما جلوی اون هستی ، پشت شما چراغ و یا پنجره نباشه به این دلیل که صفحه مانیتور شیشه ای هست و نور رو انعکاس میده و گرنه از همه لحاظ مخصوصا کیفیت بسیار عالیه
قیمتش هم که الآن خوب شده و بین 203 تا 206 تومن میتونید بخرید .
سپاس:1. (23):