عزیزم من این را مطمئن بودم فقط می خواستم خود شما هم مطمئن بشی چون اصلا MX 4000 قطعا ماله AGP هست :34: حالا بودجتون چه قدره ؟نقل قول:
ارسالی توسط ali16437
باتشکر شهریار
Printable View
عزیزم من این را مطمئن بودم فقط می خواستم خود شما هم مطمئن بشی چون اصلا MX 4000 قطعا ماله AGP هست :34: حالا بودجتون چه قدره ؟نقل قول:
ارسالی توسط ali16437
باتشکر شهریار
ببخشید چند روزی نبودم یعنی بودم نمیتونستم مطلب بنویسم میگن پسوردت اتفاقی عوض شده
واقعا عجیب
به هر حال من میخواستم PCI E بخرم تا بعدا اگر تونستم مادربرد بقیه قطعات رو عوض کنم این قطعه رو نگر دارم
من میخوام حداکثر 150000 تومان به این کار اختصاص بدم نظرتون چیه با اومدن PCIE 2 جای واسه AGP میمونه
منظورتون رو دقیق متوجه نشدم ...
شما الان با 150 تومن میخواهید یه گرافیک PCI-E بگیرید یا AGP ؟
اگه میخواهید PCI-E بگیرید منظورتون اینه که تا خرید مادربرد دارای PCI-E صبر کنید و اون گرافیک رو نگه دارید ؟
متوجه نشدم !
فکر کنم با یک کارت گرافیک ارزون قیمت فعلا کارم راه بیوفته .
چون الان خرید یک کارت خوب AGP به نظرم چندان دور اندیشانه نیست چون هر چی هم خوب باشه این PCIE یه چیز دیگه است
میگن تا چند وقت دیگه اسلت PCIE2 هم میاد هر چند گفته شده قراره کارتهای گرافیک PCIE روی اونها هم نصب بشن ولی تا نیاد معلم نمیشه.
عزیزم خوب پس شما میگین که میخ واین یک دونه AGP ولی ارزان قیمت بخرین درسته ؟
خوب به نظر من بهترین انتخاب شما ATI Radeon 9600 یا ATI Radeon 9550 و در انویدیا هم FX 5500 هستش ...
جفتون عالی هستند...
قیمتشان هم 55 تومن هستش...
برند هم به نظر من ایسوس یا ام اس آی بهترین هستند...
باتشکر شهریار
ممنونم.
راستی چه گرانتیهایی معتبرتر است.
عزیزم برای این برند هایا ونم برای گرافیک گارانتی نیازی نیست ولی برای ایسوس الماس خوبه و برای ام اس آی هم رایان بدر خوبه...
باتشکر شهریار
شهریار جان گفتنی ها رو گفتند ...
من هم موافقم !
کارت زیر هم با توجه به بودجتون خوبه :
MSI FX5500 256MB : 62 T
سپاس