پاسخ: درخواست اطلاعات راجع به انواع کارت گرافیک
گفتم که cpu های AMD اصلا دیگه کاربرد ندارن (چون خیلی ضعیف ان یا بهتر بگم ضعیف شدن در مقابل اینتل). این قدر مصرف شون بالاست که خود AMD هم فمید و خط تولیدشونو بست دیگه :lol:
البته قضیه ی پول رو وسط بکشی یه 40 تومن تو هر 400 تومن ممکنه cpu های AMD سود توش باشه نسبت به اینتل (ینی تو قیمتای برابر AMD قدرتمندتره)
اما تو گرافیک ، قضیه فرق میکنه. میشه گفت AMD از اکثر لحاظ (تو مدلای برابر) بهتر عمل کرده در مقابل Nvidia
تو کارای گرافیکی ، هم مهمترین چیز cpu هه که اینتل در صدر جدوله فلا:lol: (البته صدرتر از اینتل ، APU های AMD ان تو این قضیه چون اکثر مشکلات Cpu های AMD از جمله مصرفش تو APU ها حل شدن مخصوصا اینکه خیلی به صرفه تر از CPU و گرافیک ان . میشه گفت تو 700 تومن حداقل 100 تومن ارزونتر درمیان . البته APU به درد کسی میخوره که یه چن قلم بازی هم کنه (نه حرفه ای) وگرنه پول اضافه هست)
همونطور که اوستا امید گفت ، خیلی از گرافیکای امروزی ، و حتی دیروزی :lol: ، بار پردازشی رو از گرافیک میگیرن و خودشون انجام میدن یه سری از پردازشا رو و بسته به نسل گرافیک ، این قدرت متغییره . به نظر من پیشتازترین گرافیکا تو این قضیه ، گرافیکای نسل آخر ینی نسل R از AMD ان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای من لینک دادی گلپسر امید؟ :lol:
خوب که چی؟
این قدرت پردازشی همونطور که میدونی ، متغییره واسه گرافیکا (من منظورم رو سیستم های ممولی بود)
بر اساس 100 ها چیز میتونه قدرت پردازشی شون متغییر باشه (نسبت به cpu)
اولیش نوع گرافیک ساخته شده که مخصوص پردازشای گرافیکی هست یا نه . ینی از خانواده ی firepro یا quadro
دومیش نوع رابط اون نرم افزاره که اغلب تو کار گرافیکی از opencl استفاده میشه (البته منتل رو هنوز تو نرم افزارای گرافیکی تست نکردن)
سومیش نوع پردازش هه که به گرافیک ربط داره یا نه. مثلا تو رندر 3d max و هر نرم افزاری که به پردازش تصویر نیاز داره، گرافیک خیلی اثر گزاره اما تو رندرگیری میکس و فیلم ها ، cpu قدرت پردازشی اش خیلی برجسته تر از گرافیک هه
چهارمیش که در واقع همون اولیش بود :lol: معماری گرافیکه
گفتم بازم بسته به شرایط ، متفاوته
نقل قول:
گفتم که cpu های AMD اصلا دیگه کاربرد ندارن (چون خیلی ضعیف ان یا بهتر بگم ضعیف شدن در مقابل اینتل). این قدر مصرف شون بالاست که خود AMD هم فمید و خط تولیدشونو بست دیگه :lol:
واقعا ای ام دی کلا تولید پردازنده مرکزی را کنار گذاشته است.؟!:1. (27):
خب در هر صورت دیگه به هیچ وجه پردازنده ای ام دی نخریم ؟فقط اینتل
کارت گرافیک هم که ای ام دی بهتر از انویدیا می باشد.؟
آره
حالا نمیدونم تا سال 2015 میبنده یا الانم بست
گفتم دیگه AMD بجای Cpu الان داره APU میده که واقعا اگه بجا و درست انتخاب بشه ، میشه گفت از این سیستم از همه ی لحاظ نمیشه سیستم بهتری گفت
APU هم ینی CPU و گرافیک کنار هم (دیگه چیز جداگانه ای بنام گرافیک وجود نداره توی APU) و لازم به خرید گرافیک نیست
کارت گرافیک هم گفتم دیگه قضیه شو
نقل قول:
واقعا ای ام دی کلا تولید پردازنده مرکزی را کنار گذاشته است.؟!:1. (27):
خب در هر صورت دیگه به هیچ وجه پردازنده ای ام دی نخریم ؟فقط اینتل
کارت گرافیک هم که ای ام دی بهتر از انویدیا می باشد.؟
بذار یه چیزی بهت بگم خیالتو راحت کنم! کسی که میگه کارتای گرافیکی AMD از Nvidia بهتره دقیقا به اندازه ی کسی که میگه کارتای Nvidia از AMD بهتره در اشتباهه!:1. (27): چون اولا توی قیمتای مختلف برتری پرفرمنس بین این دو شرکت در چرخشه(یعنی مثلا اگه شما می خواین یه کارت گرافیک 600 تومانی بخرین ممکنه توی AMD گزینه ی بهتری پیدا کنین و اگه می خواین یه کارت 800 تومانی بخرین ممکنه از محصولات Nvidia گزینه ی مناسب تری پیدا کنین) دوما این که هر شخصی دنبال کارتای AMD یا Nvidia باشه بستگی به کاربریش و انتظاراتش هم داره.(مثلا کسی که کارت گیمینگ می خواد و پشتیبانی از PhysX براش مهم تر هست میره سراغ Nvidia ولی کسی که کارت گیمینگ می خواد و پشتیبانی از Mantle براش مهم تره میره سراغ AMD. کسی که تصاویر شارپ رو ترجیح میده میره سراغ Nvidia و کسی که تصاویر مات رو ترجیح میده میره سراغ AMD)
کلا قضیه به این سادگیا نیست.باید خودتون تحقیق کنین تا ببینین قضیه از چه قراره.