پاسخ: خریدمانیتور lcd : سامسونگ یا ال جی ؟ مسئله اینست ...
من خودم 22700 دارم اما همون اولم گفتم W2261VP رو پیشنهاد میدم حالا از مقایسه کیفیت این دو مانیتور که بگذریم
بهتره یه نگاهی به قیمت این دو مانیتور هم بکنیم به نظر من و خیلی از دوستان اینجا W2261VP بهتره تازه قیمتشم مناسب تره 230 هزارتومان اما 22700 چیزی حدود 255 هزارتومان 23 اینچش 265 هزارتومان
پس W2261VP بنا به کارایی خوبش قیمت مناسبتری هم نسبت به 22700 داره
نقل قول:
سلام ...
با عرض پوزش از مدیران بخش برای ایجاد تاپیک جداگانه برای این موضوع ...
چون میخواستم نظر اکثریت کاربران رو جویا بشم این تاپیک رو ایجاد کردم ...
بنده میخوام یه مانیتور
LCD Full HD بگیرم ...
رنج قیمت هم از 200 الی 250 تومان ...
خودم دو مدل زیر رو مد نظر دارم :
مدل LG علاوه بر Analog RGB, DVI دارای پورت HDMI هم هست ...
کاربرد : PC - دیدن فیلمهای HD - اتصال به دستگاه WD HD Media Player
ممنون میشم مرا در خرید بهترین مانیتور دارای بهترین کیفیت و دوام عالی یاری کنید .
دوست عزیز میشه بگید آخر کودوم رو خریدید
اینجور باعث کمک به دیگر دوستان هم میشه
من هم بین این دو مردد موندم اما بودجه الجی رو دارم و پول سامسونگ رو نه
نقل قول:
دوست عزیز میشه بگید آخر کودوم رو خریدید
اینجور باعث کمک به دیگر دوستان هم میشه
من هم بین این دو مردد موندم اما بودجه الجی رو دارم و پول سامسونگ رو نه
من فکر میکنم شما درست همه ی پستها را به دقت نخواندید وگرنه خودتون متوجه میشدید که W2261VP بهتره و خوش قیمت تر هم هست :yes:
-------------
سوالی بود در خدمتم:give_rose:
با تشکر از شما
خوندم اما یجا دیدم زده برا فیلم دیدن بده(من میخوام باهاش ماه واره ببینم)یه جا هم گفتن سامی ورودی اچ دی ام ای نداره
گفتم ایشون کودوم رو خریده و بنظرش این ایرادات زیاده یا نه
خودم هم احتمالا الجی بخرم اما میترسم چون تا الان با واید کار نکردم یه ذره تو ذوق بزنه
برا ماهواره دیدن بنظرتون مناسبه؟
نقل قول:
با تشکر از شما
خوندم اما یجا دیدم زده برا فیلم دیدن بده(من میخوام باهاش ماه واره ببینم)یه جا هم گفتن سامی ورودی اچ دی ام ای نداره
خودم هم احتمالا الجی بخرم اما میترسم چون تا الان با واید کار نکردم یه ذره تو ذوق بزنه
ببین دوست عزیز اینکه گفتند برا فیلم سامسونگ بهتره به خاطر زاویه دیدش بود که بیشتره(البته یه کم بیشتره) و یه سری مشخصات ریز بهتر اما شما همون W2261VP بخر پشیمون نمیشی راحت هم میتونی فیلم های Full HD رو نگاه کنی هیچ مشکلی هم نخواهی داشت منم خودم 22700 دارم درسته بهتره اینطور نیست که تو فیلم نگاه کردن W2261VP خیلی فرق کنه با 22700 شاید فرقشو اصلا متوجه هم نشید :cool:
فرمايشات جناب Hossein.ir تاييد ميشه.
نقل قول:
با تشکر از شما
درسته اولش ادم یه کم با مانیتور واید راحت نیست،ولی بعدش عادت میکنی و اصلا حاضر نیستی از مانیتوری شبیه اونی که قبلا داشتی استفاده کنی
البته چون هنوز تصاوير ماهواره اي Hotbird واکثر کانالهاي روي اون خصوصا کانالهاي ايراني هنوز 4:3 هست و وايد(16:9) نيست در سايز استاندارد دو سمت راست و چپ خالي ميشه که اونم با تنظيمات ميشه صفحه رو عريض کرد تا اين مناطق خالي پر بشن و يه کم توي کيفيت تاثير داره. اما کلا تکنولوژي به سمت وايد ميره.
:11():
راستی یه چیزی در باره مانیتور های wide یادم رفت
حلا از تنظیمات 16:9 و 4:3 که در ویندوز اعمال میشه اونم برای عریض تر شدن یا کم عرض شدن استفاده میشه بگذریم
Mohse_star جان شما نسبت به wide چه نظری دارید ؟
معمولا مانیتور های 19 و 20 تو بازار زیاد شده و همه جا آن را مشاهده میکنید که مانیتور کاملا عریض و طول کم که به صورت یک مستطیل در آمده و در کل تصویر در این مانیتور ها کشیده تر شده که شاید برای شما کمی ناخوشایند باشه برای مثال :
LG - 19" - W1943S
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این مانیتور به اصطلاح 1943 اما در واقع 18.5 اینچه این مانیتور خیلی کیشیده تر شده و بلندیش خیلی کمه تا به نسبت
LG - 19" - W1952S
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای همین خیلی ها 1952 را بیشتر می پسندند چرا چون 19 اینچه و به مربع نزدیکتره (اما هنوز خیلی کشیده هست )
اما مانیتور های 21 و 22 اینچ به دلیل اینچ بالا تقریبا به صورت مربع بزرگ در آمده اند هم طول بسیار زیاد هم عرض بسیار زیاد و نسبت صول و عرضشون به یکدیگر نزدیکتراست به طوری که شما تقریبا اونو با صورت مربع میبینید
برای اینکه کاملتر متوجه منظور من بیشد باید این مانیتور ها رو از نزدیک ببینید نه در عکس
پس شما W2261VP رو انتخاب کنید و اصلا نگران ظاهر مانیتور نباشید :cool:
دوست من لذت واید رو من درک کردم زمانیکه خریدم.
من سیستمم رو جمع کردم و لی مدل مانیتوری که میخواستم بخرم کم بود.مجبور شدم حدود یک هفته صبر کنم.
توی این یک هفته از همون مانیتور قبلیم استفاده کردم و دقیقا زمانی بود که Call of duty 4 اومده بود.
من وسطاش بودم که مانیتورم رو عوض کردم.وقتی مانیتور جدید رو جایگزین کردم بعد از نصب و لذت بردن ازش
رفتم سراغ بازی.وقتی call of duty 4 رو آوردم و بعد توی صفحه ی واید دیدمش،همون لحظه لذت تصویر واید رو
کاملا لمس کردم.
من هم دقیقا همین نظر شما رو داشتم که آیا واید بخرم یا نه ولی الان کاملا راضیم.من 20 واید دارم ولی پشیمونم که چرا 22 نخریدم.
نظر من رو میخوای حتما حتما و بدون هیچ شکی واید بخر.بعد هم سعی کن زیر 20 نگیری.توی برند هم من نظرم با سامسونگ هست.
موفق باشی.