خیلی جستجو کردم و به این نتیجه رسیدم که 450 برای گیم بهتره 450 رو میگیرم نصب میکنم تا یه مدت دیگه یه پاور خوب براش میگیرم . مشکلی که پیش نمیاد بهش فشار نیارم؟
پی سی هم مثل سیستم ماشین جمله معروف برق سیسنم از خودش واجبتره صدق میکنه .
Printable View
خیلی جستجو کردم و به این نتیجه رسیدم که 450 برای گیم بهتره 450 رو میگیرم نصب میکنم تا یه مدت دیگه یه پاور خوب براش میگیرم . مشکلی که پیش نمیاد بهش فشار نیارم؟
پی سی هم مثل سیستم ماشین جمله معروف برق سیسنم از خودش واجبتره صدق میکنه .
متاسفانه پاورهای غیرریل ، نهایتاً خروجی 200 تا 210 وات خواهند داشت ، اگر سیستم شما تحت لود سنگین قرار بگیره ، ممکنه به سیستم آسیب جدی برسه ...نقل قول:
این سوکت برق 6 پینی که به 450 وصل میشه جریانش چی هست؟ حتما باید وصل شه؟
با پیشرفت سریع تراشه های کارت گرافیکی(چیزی در حدود 10 برابر بیشتر از پردازنده ها)،نیاز به مصرف انرژی این تراشه ها نیز به میزان چشمگیری افزایش پیدا کرد،به همین دلیل شرکت های تولید کننده تراشه های گرافیکی(GPU) برای تأمین توان محصولات پر بازده خود مستقیما جایگاهی برای دریافت ولتاژ منحصر از مادربرد تعبیه کردند که این جایگاه ها امروزه به صورت 6 پین یا 8 پین بر روی برد کارت گرافیک قرار گرفته اند.نقل قول:
برای استفاده از کارت گرافیک های قدرتمند داشتن پاوری با کابل مجزا 6 پین یا 8 پین(بدون استفاده از تبدیل)توصیه می شود.
همانطور که گفته شد شما نیاز به حداقل پاوری با توان 480W واقعی دارید،در مورد برند گرین GP-535A انتخاب مناسبی هست و اما بهتر از آن خرید برندهای معتبر مثله Cooler Master که در بازار ایران هم موجود می باشند.
موفق باشید
امروز رفتم قیمت گرفتم گرافیک 450 رو 295 بود . یکی بهم 6770 پیشنهاد داد میخواستم بدونم 6770 قویتره؟
بعد این که 6770 هم سوکت برق 6 پین میخواد؟
6770 قویتر نیستنقل قول:
بله همینطوره،کابل 6 پین نیاز داره
سلام من یه کارت 450 مدل تاپ ایسوس دارم کارت خوبیه با توجه به اینکه 150 مگاهرتز اور شده کاراییش در حد 6790 هست حدودا به نظر من اگه بتونین یه 450 دست دوم اونم با مموری دی دی ار 5 پیدا کنین خیلی عالیه البته پاور یادتون نره من یه پاور 400 وات واقعی داشتم با اینکه اون موقع کارتم 4850 بود ولی پاور بنده خدا مرحوم شد الان یه پاور گرین 535 ای دارم کارت 450 خودش به تنهایی حدود 80 وات مصرف میکنه با این حساب مصرف کل سیستم تون میشه حدود 350 وات که بهتره یه پاور 430 بگیرین ممنون
یعنی یک کارت به اون بزرگی با سیستم خنک کننده ی خودش تنها اندازه پردازنده های آیوی بریدج اینتل مصرف دارد!!!!!(80 وات ناقابل...)نقل قول:
شما مطمئنی که کارت شما GTS450 بوده؟؟؟
6770 مقداری قویتره ، اما با بودجه دوستمون همخوانی نداره (حالا راجب دست دوم این کارت ها داریم بحث می کنیم:1. (35): )نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پ.ن:
میدونیم که 5770 معادل همون 6770 هستش .
به طور کلی خرید GTS450 توصیه میشه،یک الی دو فریم بیشتر تآثیری در کارایی نخواهد داشت.نقل قول: