منظور همون 6750 بود که البته با 5750 از لحاظ قدرت یکی هستش.(اما قابلیت های نرم افزاری مثل Open GL جدیدتری داره)
بله همون لینکی که دادم خدمتون.
Printable View
منظور همون 6750 بود که البته با 5750 از لحاظ قدرت یکی هستش.(اما قابلیت های نرم افزاری مثل Open GL جدیدتری داره)
بله همون لینکی که دادم خدمتون.
مظاهر جان 6770 و 6750 با این قیمتها که شما لینک دادید در بازار به فروش نمی رسند
میهن مارکت یک سیستم مسخره داره که شما اگر تو لیستتون یک کالا را ریفرش کنید تمام محصولاتی آن فروشنده را ریفرش میکند ( من کنسول این فروشگاه را در اختیار دارم )
قیمت کف 6750 در بازار زیر 230 تومن و قیمت 6770 زیر 260 تومن نیست
بیهوده دوستمون را امیدوار نکنید چون زیر 220 تومن به ایشان فعلا هیچ کارت ddr5 آکبندی نمیدهند
تست قیمتهائی که در میهن مارک درج شده اند بسیار ساده است با فروشنده تماس میگیریم و مستقیما سرمان به سقف کوبیده خواهد شد :lol: قبول ندارید فردا خودتان آزمایش بفرمائید :give_rose:
امروز خودم که میدانید در بازار فعال هستم و کلی آشنا دارم یک کارت 5770 دست دوم به قیمت 220 هزار تومان خریداری کردم
نقل قول:
درود بر شما نیما جان.
حدس میزدم اینچنین باشه،و منتظر بودم که صبح بشه و استعلام بگیرم.چرا که یکی از فروشنده ها قیمت XFX 6770 رو 260 تومن زده بود و دیگری 180 تومن!
سر همین بحث افتضاح قیمت ها،یک کارت دست دو تمیز HIS 5770 ICQ رو 170 فروختم!
به نظرم باید در انجمن یک لیست قیمت برای محصولات پرفروش بازار تهیه کنیم که به نظرم شما که در بازار فعال هستید،خیلی میتونید کمک کنید،نظرتون چیه؟
مظاهر جان مشکل قیمت کالا نیست
مشکل این است که کالائی در بازار موجود نیست و شرکتها هم جسارت سفارش گذاری ندارند
فلان شرکت غول پیکر که قبلا از هر مدل بالای 500 کارت سفارش میگذاشته الان تو هر بار داره 50 تا کارت میاره
قبلا هر هفته سفارش داشته حال 1-2 ماه یک بار
به هر حال هوا بسی ناجوان مردانه سرد است :lol:
ما 5770 میخریدیم 180 تومن با این وضعیت دلار الان باید بخریم 260 تومن
یا باید ریال بیشتری هزینه کنیم یا کارت ضعیف تر تهیه کنیم
این دوستمون قبلا با 150 تومن میتونستند 5750 یا 6750 تهیه کنند الان با 150 تومن میتونند 440 که زاغارت بخرند
من تقریبا هر روز با تمام شرکتهای بزرگ برای لیست قیمت تماس دارم و طی این 2 هفته نتونستم هیچ لیست به درد بخوری پیدا کنم که حداقل برای یک روز اعتبار داشته باشد
آقا نیما شما که میگید تا این قیمت ddr5 آک نیست.پس 6670 ddr5 صدوپنجاه تومانی چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!نقل قول:
کدوم 150 تومان؟نقل قول:
همان که شما لینک دادید ؟
فردا زنگ بزنید میفرمایند قیمتها قدیمی بوده و موجود نیست
به هر حال همانگونه که توضیح دادم با وضعیت موجود بازار ، گرافیک 6670 ddr5 به قیمت 150 تومان ارزش خرید دارد ولی همانگونه که مظاهر گرامی فرمودند در رزولیشن مونیتور شما نمیتواند بازیها را در ماکزیمم تنظیمات اجرا کند
بالاخره 6670ddr5 میتونه با توجه به قیمت(150تومان)وبا توجه به سیستمم بهترین انتخاب باشه؟(هفته ی بعد میخوام بگیرم)نقل قول:
یه سوال دیگه اگه کارت رو با htmi به مانیتور وصل کنم بهتر نیست؟
من الان با فروش فروشگاه آسا رایان که شما لینک دادید صحبت کردمنقل قول:
این گرافیک را موجود ندارند و فرمودند در سایت هم افزودن به سبد خرید وجود ندارد که چک کردم درست میگفتند
حالا این هفته یا هفته دیگه چون این کارت در بازار وجود خارجی ندارد صحبت کردن در مورد آن بی نتیجه است
برای مانیتور شما مینیمم گرافیکی که پیشنهاد میکنم 6770 است که همان فروشگاه قیمت حدود 280 هزار تومان اعلام کرد
اگر شما میتونید 280 هزار تومان هزینه کنید 6770 تهیه کنید
اگر بودجه شما 150 هزار تومان است باید یا به سراغ گرافیک دست دوم بگردید و موردی پیدا کردید بفرمائید تا در مورد آن صحبت کنیم و یا یک گرافیک در حد 440 که صحبت شد تهیه کنید و بازیها را در رزولیشن و تنظیمات پائین انجم دهید
خروجی hdmi هم برای شما هیچ تفاوتی با سایر خروجیها ندارد
یعنی شما میگید 6670 گیر نمیاد؟نقل قول:
یه سوال دیگه مگه نباید یه سیم از پاور به کارت گرافیک وصل باشه؟اخه الان که به کارتم نگاه کردم هیچ سیمی از پاور به اون وصل نیست!!