پاسخ: خرید مانیتور دوروبر 700 تومن
با توجه به قیمت های مناسب lg خرید lg به صرفه تر بود . یک نکته خوبی که الجی دارد . میشه تو نماینده های فروش کیفیت مدلها رو دید چون اکثرا روشن میگذارند .
- - - Updated - - -
با توجه به قیمت های مناسب lg خرید lg به صرفه تر بود . یک نکته خوبی که الجی دارد . میشه تو نماینده های فروش کیفیت مدلها رو دید چون اکثرا روشن میگذارند .
نقل قول:
- - - Updated - - -
اونجور ک تو بررسی زومیت رو این مدل مانور دادن من گفتم بهترین انتخابه از قیافشم خوشم اومد گفتم دیگه هم قیافه داره هم کارایی وگرنه نمیگرفتم
احساس میکنم تو حرکتهایه سریع فیلمها هم مشکل داره
نمیدونم شاید مشکل از کابل باشه بازو کیفیت کابلش زیاد نیست !!!!
امکان داره ؟
سلام دوستان
حدود دوهفته پیش lg 23mp65 رو گرفتم از همه چیزش راضیم
فقط کابل hdmi رو اگه از پهلوی سیم های اسپیکر رد کنی موقع خاموش روشن کردن اسپیکر یه لحظه صفحه میره و دوباره میاد
و دیگه اینکه وقتی یا کابل hdmi وصلش میکنی سیستمو که خاموش میکنی یا سیستم سیگنال مانیتور رو قطع میکنه برای ذخیره انرژی کلاً مانیتور خاموش میشه و هر بار باید دستی روشنش کنی.
نمیدونم طبیعیه یا نه ؟اگه کسی گرفت این مانیتورو این دو مورد مخصوصاً دومی رو یه بررسی کنه.
ممنون
نقل قول:
سلام دوستان
حدود دوهفته پیش lg 23mp65 رو گرفتم از همه چیزش راضیم
فقط کابل hdmi رو اگه از پهلوی سیم های اسپیکر رد کنی موقع خاموش روشن کردن اسپیکر یه لحظه صفحه میره و دوباره میاد
و دیگه اینکه وقتی یا کابل hdmi وصلش میکنی سیستمو که خاموش میکنی یا سیستم سیگنال مانیتور رو قطع میکنه برای ذخیره انرژی کلاً مانیتور خاموش میشه و هر بار باید دستی روشنش کنی.
نمیدونم طبیعیه یا نه ؟اگه کسی گرفت این مانیتورو این دو مورد مخصوصاً دومی رو یه بررسی کنه.
ممنون
دوست عزیز در جای مناسب تاپیک بزنید و در جای نامرتبط پست نزنید .
احساس کردم اینجا مرتبط هست
ولی چشم بیشتر دقت میکنم:give_rose:
.
.
.
.
.
.
.
اگه کسی در آینده به این تاپیک مراجعه کرد >>به نظر من مانیتور lg 23mp65 رو هر کسی بخره ضرر نمیکنه
ممنون