این ماله ماست :نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
این ماله ماست :نقل قول:
به اين دوستمون پيشنهاد مي كنم كه حتما مانيتور Wide بگيرند.:wink:
نسل جديد LCD samsung كه با تبليغ "مانيتوري شايسته احترام" معرفي شدند با كنتراست 10000 ميتونه انتخاب خوبي باشه :great: (شخصا از مدلهاش اطلاع خاصي ندارم )
:give_rose:
علی جان با کنتراست 20.000 هزار به بالا !نقل قول:
علی درست میگه حتما واید بگیر .
داداش یعنی از t190 بهتر هست؟نقل قول:
چند هست؟
من اطلاعاتی ندارم:1. (27)::1. (28):
بله :نقل قول:
برادر 285 تومن پول ندارمنقل قول:
:1. (28):
یعنی پس همهخ دوستان موافق هستید t190
اگر هم پول بیشتر بدیم این مدلی که دوستمون گفتن
درسته>؟
بهترین انتخابه؟:1. (40):
آقا من T1900 دارم اما مشکل سفیدی در پایین تصویر رو داره ها! ولی کیفیت تصویرش خوبه!نقل قول:
این سفیدی که میگم با دوربین خیلی مشکل معلوم میشه ولی با چشم کاملا مشخصه.اتفاقا الان مانیتور های سایت دانشگاهم چک کردم اینطوری بودن.ولی خوب هر کی بگه مانیتور من اینجور نیست خوب حتما نیست دیگه.ما که حرفی نداریم.:wink:نقل قول:
سلام .
آقا ببخشید . قرض بنده انحراف بحث یا پست اسپم نیست . فقط می خوام بدونم دوست عزیزی که میگید قسمت پایینی تصویر در مانیتور های LCD سامسونگ سفید میشه ، این مشکل از صفحه LCD هست یا اینکه نور همون لامپ آبی رنگ مربوط به کلید هست که زیر تصویر می افته و شما به نظرت میاد که مال تصویر هست ؟
فعلا
ضمنا اگه اشتباه نکنم از 1953 همون مدلی منظورتون هست که قسمت پنل زیرین و کلید های نتنظیم مانتور از جنس شیشه یا طلق هست و یه لامپ یا LED آبی هم داره . خوب معلومه که وقتی این لامپ آبی بزرگتر هم باشه بیشتر نور بده به زیر تصویر .
این طوری که توی عکسی که گذاشتید دقت می کنم فقط از روی عکس برداشت بنده اینه که نور همین لامپ داره می خوره به تصویر . البته از داخل قاب مانیتور . چون اگه دقت کنید این خط سفید که شما میگید در اطراف این لامپ بیشتر هست .
اگه فهمیدید که مشکل از این نور و لامپ نیست خواهشا بگید که بنده هم از اشتباه در بیام .
فعلا