پردازش
EVGA GTX 750 Ti Superclocked کمی بهتره ولی چون Gigabyte GTX 750 Ti OC
4K می باشد اینو می گیرم !
این قابلیت به مانیتور ربطی داره ؟! یا تاثیر در بازی می ذاره ؟ منظورم به صورت HIGH بازی کرد !
Printable View
پردازش
EVGA GTX 750 Ti Superclocked کمی بهتره ولی چون Gigabyte GTX 750 Ti OC
4K می باشد اینو می گیرم !
این قابلیت به مانیتور ربطی داره ؟! یا تاثیر در بازی می ذاره ؟ منظورم به صورت HIGH بازی کرد !
سلام.نقل قول:
قابلیت 4K به مانیتور هم بستگی داره یعنی باید مانیتور 4K باشه البته اینو بگم که با این کارت گرافیک، بعضی از بازی ها رو نمیشه روی high بازی کرد
نقل قول:
یک سوال درباره رم
می تونی دو تا داشته باشی یکی 4 و یکی دو
بعدش یکی 1866GHZ باشه اون یکی 1600GHZ ?? امکان داره؟ به مشکل بر نمیخ وره ؟
اطلاع زیادی ندارم ولی میدونم بهترین شرایط اینه که همه ی رم ها از یه مدل باشه و اگه نباشه تایمینگ میره بالانقل قول:
برای دول چنل رم ها مشابه استفاده کنید .کارت گیگابایت اورکلاک شده و دارای خنک کننده بهتری هست . در مورد 4k حداقل باید دو تا کارت geforce 970 gtx رو sli کنید .
نقل قول:
الان یک رم دو خوب از کینگستون معرفی میکنید؟؟زیره 80 باشه
یا 4 و 2 از گیگابایت که به هم بخوره و خوب باشه و گارانتی داشته باشه ( رم می خوام شش باشه تحت هر شرایط )
من کلا واسه بازی این سیستم رو می خوام
بعدش یک سوال دیگه
می توان دو تا کارت گرافیک تو یک ویندوز داشت ؟؟!
بعدش این قابلیت 4k پس به مانیتور ربط نداره ؟
واضح بنویسید . رم فعلی شما چیه . توسط برنامه cpu-z قسمت memory یک شات بگیرید .نقل قول:
دو تا کارت گرافیک میشه . ولی باید مادربردتون این قابلیت رو داشته باشه .
4k به مونیتور هم ارتباط داره باید پشتیبانی کند .
نقل قول:
منظورم اینه که من میخ وام دو تا رم داشته باشم یکی چهار یکی دو
رم دو کینگستون می تونید معرفی کنید ؟ آخه رمه چهارم Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1866MHz CL10 اینه ! یعنی رم چهاری که انتخاب کردم اینه
اینم عکس اون چیزی می خواستید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
رم 2 گیگ این مارک نیست . شما بهتره دو تا 4 گیگ تهیه کنید .این که DDR2 هست . منظورم رم DDR3 بود که میگفتید .نقل قول:
نقل قول:
رم چهار و دو گیگابایت(مارک گیگابایت) نداریم ؟؟ که قیمتش خوب باشه
بعدش چجوری میشه دو تا گرافیک بر فرض مثال مادربوردی داریم که می تونی پشتیبانی کنه خوب الان مثلا گرافیک 2 داری از گیگابایت بعدش یک یک بگیری از همون مارک گرافیکت میشه سه ؟؟؟