پاور سيستمت چيه ؟
Printable View
پاور سيستمت چيه ؟
سلام اردلان فکر کنم منو میشناسی :love:
به نظر من برای سیستم من و شما که در رده Athlon های 64 بیتی کار میکنیم همین گرافیک های معمولی خیلی بهتره و خرید گرافیک بالا زیاد کارآمد نیست من گرافیک 8600GT DDR2 دارم 1 گیگ ولی الان که مادربرد ندارم به سلامتی
اگر خواستی هزینه کنی بهتره هزینه رو مثل من بگذاری روی تمام سیستم که شامل پردازنده، گرافیک، مادربرد، رم و پاور میشه اینجوری از لحاظ اقتصادی هم بهتره چون کارایی سیستم خیلی بیشتر بالا میره
شما برای 4850 حداقل یه 450 ریل میخواینقل قول:
میتونی ای سی بل رو حدود 50 بگیری
متاسفانه مشکل من اینه که سوکت 939 دارم و اگه بخام CPU عوض کنم از اونجا که دیگه گیر نمیاد باید مادربرد و رم هم عوض کنم که خیلی ناجور میشه
فعلا تصمیم دارم یه 8600 GT سایلنت بگیرم تا عید یکم پول دستم بیاد پاور رو عوض کنم و 4850 بگیرم
به نظر شما تو رنج 80-70 تومن 8600 خوبه ؟
به نظر فکر منطقی میاد مشخصات ریزه این 8600 رو میتونی بگذاری؟ :love:
8600GT انتخاب خوبیه تو اون رنج قیمت !
ولی سایلنت نگیر :1. (27):
مشکلشون چیه ؟نقل قول:
اتفاقا من دیدم نوشته روش 7 درجه خنک تر هم هست
شاید منظورش این بوده که از دیگر برند های موجود 7 درجه خنک تر عمل میکند !نقل قول:
نظرتون راحع بع 9500 چیه ؟
بهتر از 8600 نیست ؟
قیمتش که یکی هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
================================================== ============
طبق این آمار که 9500GT خیلی بهتر از 8600GT جواب داده...پس در صورت یک قیمت بودن گزینه بهتر 9500GT بید!
ولی فقط به پردازنده توجه نکن...برد هم خیلی اهمیت داره...اگر XFX 8600GT با A&G 9500GT هم قیمت باشه من 8600GT رو می پسندم!:yes: