دوست من پنجمارکها یکی از مهمترین ملاکهایی هست که میتونید به عنوان یکی از موارد در انتخاب قطعه ای به اون توجه کنید باز تکرار میکنم یکی از ملاکها ولی در مورد مسئله این کارتها که شما در پست اول زدید ازنظر قیمت و بازدهی همون کارت زوتک که قبلا هم گفتم ما بین کارتهای دیگه که تو پستتون بود از نظر قیمت و بازدهی باز تکرار میکنم از نظر قیمت و بازدهی کاملا انتخاب بهتری هست و از نظر کیفیت ساخت هم کاملا قابل تایید هست و من همین کارت زوتک رو بهتون پیشنهاد میدم.- - - Updated - - -برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad.j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوست من پنجمارکها یکی از مهمترین ملاکهایی هست که میتونید به عنوان یکی از موارد در انتخاب قطعه ای به اون توجه کنید باز تکرار میکنم یکی از ملاکها ولی در مورد مسئله این کارتها که شما در پست اول زدید ازنظر قیمت و بازدهی همون کارت زوتک که قبلا هم گفتم ما بین کارتهای دیگه که تو پستتون بود از نظر قیمت و بازدهی باز تکرار میکنم از نظر قیمت و بازدهی کاملا انتخاب بهتری هست و از نظر کیفیت ساخت هم کاملا قابل تایید هست و من همین کارت زوتک رو بهتون پیشنهاد میدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad.j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks