بچه ها نظرتون درباره ی msi 450 gts 1g ddr5 چیه؟؟؟؟یکی بم گفته که یه دست دومشو داره حدودا یه سال کار کرده ولی خیلی تمیزه گفت سه ماه هم گارانتی بت میدم اگه خراب شد برش گردون قیمتشو گفت حدود 220
به نظرتون می ارزه یا برم یدونه 630 نو بخرم؟؟؟
Printable View
بچه ها نظرتون درباره ی msi 450 gts 1g ddr5 چیه؟؟؟؟یکی بم گفته که یه دست دومشو داره حدودا یه سال کار کرده ولی خیلی تمیزه گفت سه ماه هم گارانتی بت میدم اگه خراب شد برش گردون قیمتشو گفت حدود 220
به نظرتون می ارزه یا برم یدونه 630 نو بخرم؟؟؟
درود.
GTS450 ارزش خرید داره. قیمتش هم مناسبه. از دستش ندید.
واسه تست کافیه چند تا بازی انجام بدید. و چند تا بنچمارک بگیرید با استفاده از بنچمارک بازی هایی مثل gta iV و MAFIA ii
بعد برنامه ی FURMARK را دانلود و ازش تست بگیرید. دماش را چک کنید در حالت عادی و در زمان بنچمارک بیش از حد و غیر عادی بالا نره.(با gpuz)
حدود 15 دقیقه با برنامه ی VIDEO CARD STABILITY TEST تست بگیرید که سیستم پایدار باشه و کرش نکنه.(در همین حال نیز برنامه gpuz را در حال اجرا نگه دارید و دما را چک کنید)
درایور کارت و اپلیکیشن nVidia اون را حتما نصب کنید تا تست هاتون به درستی جواب بده. به این اکتفا نکنید که مثلا درایورش خود به خود در ویندوز 7 شناسایی میشه.
اگر گرافیک مورد دار باشه نهایتا 48 ساعته متوجه میشید.
داداش دماش باید چقدر باشه موقعی که مثلا یه بازی سنگین مثل کرایسیس یا nfs most wanted 2 انجام میدم؟؟؟یدونه 8800 داشتم دمای عادیش روی 72 بود:1. (27):بازی که میکردم به 80 هم میرسید:gasp:نقل قول:
دماش تو گیم نباید بیش از 75 برسه.
نحوه عملکر فن را هم البته باید چک کنید. مثلا زمانی که دما 50 درجه هست،دور فن چند هستش و تا دمای 85 درجه این موضوع را بررسی کنید. در موارد مختلفی دیدم که دما به 80 رسیده بود و دور فن 60 درصد بود. در این طور موارد بایستی دور فن را نسبت به دما به طور دستی سفارشی کنید.
پس با این حساب فعلا دست دوم این از نو 630 2گیگ بهترهنقل قول:
حداکثر دمایی که باید داشته باشه 80 درجه هست؟؟؟توی سایت msi از دمای حداکثرش حرفی نزده راستش نمیدونم اگه دما به یه مقداری رسید براش ضرر داره یا نه
به غیر از روشای نرم افزاری که گفتی با کدوم بازی امتحانش کنم؟؟
سیستم اینه
cpu:athlon x3 455
main: msi 870a-g54 fx
ram:geil 4gb ddr3 value plus
power:redmax 530watt
hdd:wd caviar blue 500gb
حداکثر دمای GPU طبق گفته ی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] باید 100 باشه ولی این دمای GPU هست نه دمای کلی کارت که شما مشاهده می کنین.نقل قول:
حداکثر دمای GPUی کارت من طبق گفته ی همین سایت 97 هست پس زیاد تفاوتی با کارت شما نداره.دمای کارت من هنگام اجرای بازی های سنگین نهایتا به 70 میرسه.پس دمای کارت شما هم نباید از 75 بیشتر بشه!:wink:
مهدی جان میگم تعداد دور فن در دقیقه رو خودت تنظیم میکنی با نرم افزار اختصاصی شرکت؟؟؟نقل قول:
راستش من میترسم فن بسوزه:Love-PCN~!:
در حالت عادی دمات چنده؟؟؟
دمای مطمئن حداکثر 80 درجه هستش برای کارت گرافیک. یعنی دمایی که بشه رو 24/7 ازش کار کشید.همین 80 درجه زمانی صدق میکنه که مدار VRM هیت سینک مناسب داشته باشه و بتونه گرمای خودش را دفع کنه! در غیر این صورت همین 80 درجه را هم نمیشه دمای ایمن اسمش را گذاشت! دمای ایمن درواقع یک کمیت نسبی هستش!
نه تنها کارت گرافیک. بلکه برای تمام تراشه ها و چیپ های نیمه هادی این موضوع صدق میکنه. از طرفی هر چی دمای کارت بالاتر بره احتمال قلع مردگی قلع توپ های BGA بیشتر میشه.
شما 24 ساعت رو دمای 100 کارت را تحت استرس بگذارید. اگر در بین تست کارت نسوزه در ری استارت بعدی سیستم یا بالا نمیاد یا شطرنجی نشون میده.
خب یعنی باید خیلی مراقب دماش باشم نه؟؟؟نقل قول:
یه فن 12 سانتی دارم روی گرافیک قبلیم که گذاشتم حدودا 3 درجه دما رو کم میکرد حالا به نظرت بذارمش روی این یکی یا فن خودش کافیه؟؟؟اخرش نگفتی با کدوم بازی امتحانش کنم؟؟سیستمی که گفتم واسه کدوم بازی خوبه؟؟؟اخه سیستم دوستم پایینتر از اینه اما بازی assassin creed 3 رو راحت میاورد بدون مشکل اما سیستم من نه اون گرافیکش 4670 هست مال من 210 بود که فروختمش
این مقدار(500وات)پاور واسه گرافیک کافیه؟؟
من از حالت اتوماتیک کارخونه استفاده می کنم.البته خودمم با دور فن ور رفتم ولی نهایتا دلیلی ندیدم که تغییری ایجاد کنم.نقل قول:
فن بسوزه؟ اولا فن بسوزه بهتر از اینه که کارت بسوزه!:lol: دوما فن اگه 24 ساعته رو دور بالا کار کنه ممکنه دچار مشکل بشه.شما که روزی 24 ساعت نمی خوای بازی سنگین اجرا کنی!(دور فن بر اساس دمای کارت تنظیم میشه یعنی موقعی که از کارت کار نمی کشین خودش میاد پایین و موقعی که کارت رو تحت فشار می ذارین خودش میره بالا)
در حالت Idle الآن که پاییزه دمای کارت من 31 درجه هست(تابستون فکر کنم 33 بود)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]