با سلام و درود:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من خوشبختانه بسیاری از شرکای AMD سیستم خنک کننده رو دوباره طراحی کردن و مشکلات دمای رو تا حد زیادی برطرف کردند.
در کارت های گرافیک ATI از تکنولوژی 55 نانومتر استفاده شده ولی NVIDIA از تکنولوژی 65 نانومتر استفاده می کنه
تکنولوژی CROSSFIRE X هم نسبت به SLI برتری داره
و نسبت کارایی به قیمت هم باز ATI انتخاب مناسب تری هست.
وروی نسخه CATALYST 8.12 تکنولوژی STREAM قرار داره که قابلیت انجام محاسبات موازی رو ی پردازنده گرافیکی فراهم می کنه .و باز درون CATALYST 8.12 نر افزاری به نام ATI AVIVO VIDEO CONVERTOR وجود داره که باعث میشه رمز گذاری فایلهای ویدئویی سریعتر انجام بشه وعمده ترین اختلافش با نرم افزاری که تو کارت های NVIDIA استفاده میشه اینه که رایگانه!
در مقابل تکنولوژی PhysX که شرکتش توسط NVIDIA خریداری شد AMD از یک تکنولوژی خاص خودش استفاده می کنه و نیازی هم به تکنولوژی PhysX نداره!
در مورد DirectX هم ATI DirectX 10.1 رو ساپورت می کنه ولی Nvidia DirectX10
و تو OverClock هم فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه من خودم یه کارت 4850 که فرکانس های معمولی داشت رو برای هسته تا فرکانس 775 مگا هرتز و فرکانس و برای فرکانس مموری تا فرکانس2360 مگا هرتز به راحتی overclock کردم که حتی بیش از این هم جا داشت!
حال فکر می کنم با کمی مطالعه بیشتر و با نگاه از دیدگاهی جدا از دیدگاه احساسی بتونیم انتخاب حرفه ای تر و منطقی تری رو داشته باشیم.(البته این جمله رو کلی گفتم)
شاد و پیروز باشید!

Bookmarks