میشه بیشتر توضیح بدید
یعنی چی از تمام قدرتش افتاده نمیکنه ؟
کاربر شهرسختافزار
|
|
مدیر سابق انجمن
میشه بیشتر توضیح بدید
یعنی چی از تمام قدرتش افتاده نمیکنه ؟
Amin_0913 (20-06-09)
منظورشون اينه كه چون بقيه سيستم ضعيفه نميتونه از تمام توان كارت استفاده كنه (اگه درست فهميده باشم!)
اين درسته ولي اين سيستمي كه نوشتيد فكر نكنم تا اين حد ضعيف باشه
دليلش هم فكر كنم چون CPU كارايي گرافيك رو محدود ميكنه اينطور ميشه
Amin_0913 (20-06-09)
کاربر شهرسختافزار
cpu ت يه نمه ضعيفه
Amin_0913 (20-06-09)
کاربر شهرسختافزار
چون CPU كارايي گرافيك رو محدود ميكنه اينطور ميشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم همینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط htondkar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم قدیمی بودن CPU هست
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (20-06-09)
کاربر شهرسختافزار
يعني نميكشه و قادر به انجام پردازش مناسب واسه بازها نيست مخصوصا بازيها جديد كه غالبا دو هسته ساپورت هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin_0913 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چند كه گرافيكت قوي هست ولي پردازندت شده گلوگاه فرم.
متاسفانه مادبردت پردازنده هاي 45 نانومتري رو ساپورت نميكنه
شما حداقل: 44 تومن واسه مادبرد و 65 تومن واسه پردازنده بايد هزينه كنيد
Amin_0913 (20-06-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم این CPU که من دارم دو هسته ای باشه از خانواده Dual Core ها............برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خیلی از بازیهای جدید با همین سیستم روی رزولشن 960*720 (فکر کنم) اجرا کردم
فقط مشکل گرافیک داشتن که نمیشد روی حداکثر رزولشن مانیتورم بازی کنم
MicroSystem (20-06-09)
کاربر شهرسختافزار
يه عكس با استفاده از CPu-Z بزاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin_0913 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks