فک میکنم فقط Lg 1970hr ساخت داخل نباشه
که پینشهاد میشه قیمتشم باید حدود 300 باشه
سلام دوستان من ميخوام يه ال سي دي بخرم حالا موندم چي بخرم البته در نظرم گرفتم اين 5 مدل سامسونگ كه 2مدلش وايد هست و 3 مدلش ساده و 1كدل ال جي...
اينم 5تا مدل راستي اينم ميخوام بدونم كه وايد خوبه و يا معمولي؟؟؟
Bw1931+
Cw1931+
اولاً اين 2 مدل چه فرقي با هم دارند كلي عرض ميكنم...
و اين 3 مدل ساده...
B1931+
C1931+
Bf1931+
و اين يه مدل ال جي...
LG 1970HR
لطفاً بگين كدومش خوبه از نظر رنگ و روشنائي و كيفيت تصوير و اينكه وايد خوبه و يا معمولي؟؟؟
راستي قيمت اين ال جي رو هم بگين ممنون ميشم ازتون...
|
فک میکنم فقط Lg 1970hr ساخت داخل نباشه
که پینشهاد میشه قیمتشم باید حدود 300 باشه
فرق مدل هاي 1931bw و 1931cw در سيستم Color INNOVATION كه 1931cw از اون بهره ميبره و تفكيك رنگ بهتري نسبت به 1931bw داره در عوض 1931bw داراي كانتراست 2000:1 است كه اين مقدار در 1931cw برابر 1600:1 مي باشد.(البته اين گفته طبق كاتالوگ رسمي شركت سامسونگ مي باشد ولي گويا در سايت سام سرويس چيز ديگري درج شده) فرق مدل 1931c و 1931b هم همينه. اگر براي برنامه نويسي و كارهايي از اين دست مي خواي بهتره 1931 رو بگيري.
در كل مانيتور وايد براي پخش فيلم كارهاي اداري و مرور صفحات وب و همچنين برنامه نويسي بهتره اما در مورد بازي بايد بگويم كه بعضي از بازي ها از صفحات وايد پشتيباني نمي كنند كه البته با توجه به رشد روز افزون استفاده از اين صفحات بيشتر بازي هاي جديد توانايي پشتيباني از آنها را دارند.
قصد خرید یک مونیتور 22 اینچ مناسب را دارم.
در مشهد دو مونیتور را تونستم پیدا کنم که به نظر میرسید مناسب باشن!
1- sumsung GW2232 با قیمت 410
2- lg l226wtq با قیمت 360
الیته با مونیتور 19 اینچ هم کارم راه میوفته!
خوشحال میشم دوستان نظرشون را در این مورد بگن و من را راهنمایی کننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Lg L226wtq بگیر . مشخصاتش عالیه. ساخت مادیران هم نیست. خارجیه.
یا اندونزی یا کره
با گارانتی عالی مادریران
PCminister (06-04-08)
عماد جام من تجربه زیادی ندارم ولی اگر کار گرافیکی نمیکنی و نیازی به این اندازه نداری نخر. من 19 واید دارم برای دیدنش هی چشمم اینور اونور میشه. مطئنم برای 22 اینچ باید گردن و هیکل هم تکون بدی . ضمنا یک هزینه اضافی( حدود 100 150) هم باید بپردازی برا اون دو اینچ. ولی در هر حال صلاح با خودت.
PCminister (06-04-08)
|
متشکرم از راهنماییتون سعید عزیز!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرت بیشتر روی کدوم مانیتور هست؟
با تشکر.
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
PCminister (06-04-08)
البته benq اینجا کمتر پیدا میشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما تعریف این برند را زیاد شنیدم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر قیمت هم بدی ممنون میشم.
با تشکر.
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
PCminister (06-04-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks