چه سایت سوتو کوریه کسی نبود این کارت گرافیکو استفاده کرده باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام اقا من کلا نه به بنچمارکا عقیده دارم نه به اینایی که حرف اینو اونو تقلید میکنن من خودم صدتا بنچمارک دیدم واسه کارت 5670 his 1 gb که تو همه بازیا مثله کرایسیس فریمش رو ۱۴ بود ولی وقتی خودم خریدم استفاده کردم خدایی راضی بودم فقط سیستم خنک کنندگیش ضعیف بود تو همه بازیا با فریم بالا و تنظیمات اخر میومد حتی در need 4 speed run.منظورم اینه اصلا بنچمارکا خالی بندیه یا سیستم با سیستم فرق داره باید عملی تست کرد.حالا کسی هست کارت گرافیک giga 630 2gb داشته باشه و باهاش بازی هارو رفته باشه مثله بتلفیلد ۳ یا ۴ یا کرایسیس ۳ که نظر بده ببینم چقد قدرت داره ایا کشش داره یا نه ممنون؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
چه سایت سوتو کوریه کسی نبود این کارت گرافیکو استفاده کرده باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش افاقا منم همین سوالو داشتم که شما اومدی پرسدی دمت گرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hitman2013 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا یکی بیاد جواب بده بروبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان بنده حقير فروشنده قطعات هستم حرف هاتون رودر مورد بنچمارك زياد قبول ندارم ولي اينو قبول دارم سيستم با سيتم فرق ميكنه
كلا كارت رده پايين محسوب ميشه ولي تو هم رده هاي خودش كارايش خوبه علبته نبايد انتظار داشته باشيد كه هرچي بازي امد براتون عالي اجرا كنه اينطوري بگم متوسط رو به پايينبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (20-11-13)
سلام برادر دم شما گرم که جواب دادایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maxdante برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقطط یه سوال اگ شما فروشنده ای چندتا قیمت ازت میخواستم میتونم پ.خ بدم به شما؟؟؟
اقا یکی نیست بیاد جواب بده؟؟؟؟؟؟؟این سوال منم هست هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اول اینکه شما در چه رزلوشنی بازی میکنی وتنظیمات بازیتون رو توی چه سطحی گذاشتی مقدار رم ومدل سی پی یو هم مهمه در اجرای بازی
اولا این بنچمارک ها همشون تو یه شرایط استاندار گرفته شدن که کلا چرته بستگی به کل سیستم داره منم چند روزه دنبال این سوال بودم که خودم از نزدیک باهاش کار کردم با سی پی یو cor 2 dou که بازی gta iv را راحت باز می کرد اما تو بازی نید فور اسپید ریوالس یکم با مشکل روبرو شد سطحش همون متوسط به پایینه شما می تونی با این پول کارت گرافیک amd بگیری که بازدهی بهتری داره.چقدر می خوای هزینه کنی؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks