مشخص هست . گزینه INSERT IMAGE را انتخاب میکنید و گزینه اپلود از کامپیوتر را انتخاب و عکس را اپ میکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط R4some برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
آقایون اگر آدرسی چیزی دارید تهران بگید بیارم خدمتتون.
خداییش اعصابم رو خوورد کرده.
همه چیز رو بجر مادربرد امتحان کردم.
رم رو عوض کردم.
پاور ۷۰۰ گرین گذاشتم.
اما الان دوباره وسط کار ریست کرد.
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرتون بهتر نیست، کولر ور در بیاره وبا فن استوک فعلا امتحان کنه؟
من به دما مشکوک هستم...
به نظرم تو بایوس دما ها رو زیر نظر بگیرید ببنید وضعیت چی هست
(سوال متفرقه: کیس خوبی هست..اسم و نوع کیس چی هست؟)
- - - Updated - - -
شما در بایوس دما ها رو نگاه کنید...ببنید هنگان ریست چند هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط R4some برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش همه چیو باز کن مادر بوردو cpu بمونه بزار بایوس بمونه ببین بازم ریسرت میشه
ممکنه فن سی پیو هم اراد داشته باشه داغ کنه ریست کنه
اینارو بلد بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دما باعث ریست نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranch (17-12-16)
دمای سی پی یو از ۲۵ درجه بالاتر نمیره.
کیس مدل Dukase
1482002871789-893061137.jpg
عزیز بدون گرافیک هم ریست میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط R4some برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس را اپدیت کردی ؟
بعد از چه مدتی ریست میکنه ؟
|
ببینید سوکت های فن رو درست زدم
1482002982156-475011152.jpg
بدون گرافیک
فقط رم و مادربرد و پاور.
زمانش متغیره اما بیشترین زمان ۵ دقیقست.
بایوس رو دیشب آپدیت کردم.
خود مادربرد از قسمت setupآپدیتش کرد.
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 17-12-16 انجام شده است
مواردی که بالا گفتم را بررسی کنید خبرشو بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط R4some برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدون xmp هم تست کنید .
اگر میخواهی کمک کنم مشکلت حل بشه قدم به قدم باید بری جلو و به سوالاتم دقیق جواب بدی و گرنه کمکی از دستم بر نمیاد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks