آقا دمتون گرم بایوسم رو آپدیت کردم حل شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]:great::merci:
Printable View
آقا دمتون گرم بایوسم رو آپدیت کردم حل شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]:great::merci:
خوشحالم مشکلت حل شد . به خاطر عدم ولتاژدهی دقیق مادربردت بود . که باید بایوست اپ دیت میشدنقل قول:
پس یعنی قطعاتم هیچ مشکلی ندارن درسته؟؟؟
و دیگه لازم نیست ببرم اونجایی که خریدم چک کنن؟:1. (27):
اگر مشکل حل شده به خاطر بایوس بوده و نیازی به مراجعه نیستنقل قول:
از دیشب تا حالا درست بود ولی الان دوباره اونجوری شد:1. (36):
جدیدا دیگه بلو اسکرین نمیده یه صفحه قرمز میاد که توش هیچی ننوشته (منظورم اینه که کل صفحه یهو قرمز میشه) و خودش خاموش روشن میشه!!!
- - - Updated - - -
این میتونه مربوط به داغ شدن سیستم هم باشه؟؟؟:1.:
یک شات کامل با hwmonitor بگیرید . درایور بلوتوث و وایرلس و گرافیک رو اپدیت کنید .نقل قول:
از چی شات بگیرم؟
تو صفحه قرمزه هیچی نیست
قبل از اینکه صفحه قرمز بیاد . با برنامه hwmonitor یک اسکرین شات بگیر .البته پیشنهاد میکنم کیس رو ببرید پیش کسی که ازش تهیه کردید . نکته ای که به ذهنم میرسه .حتما بگید با یک پاور دیگه سیستمتون رو بررسی کنند .نقل قول:
مشکلم حل شد :1. (23): مشکل از این بود که مادربرد اتوماتیک سی پی یو رو تو حالت توربو قرار میداد (یه جورای میشه گفت اورکلاکش میکرد) و بخاطر همین سیستم داغ میکرد و خاموش میشد . ممنون از راهنمایی هاتون . راستی فک کنم شما تو یکی از پست ها به این هم اشاره کرده بودید ولی من دقت نکردم
توصیه میکنم یک فن خوب بگیری . مثل GREEN HR2 MACHOنقل قول: