فردا یک سرنگ کوچیک خمیر تهیه کن . فنش رو تمیز کن . ببین باز ریست داری یا نه .فنی که گیر داره اذیت میکنه . تو سایت لیون انواع فن برای GPU هست . مدلهای ارزونش هم کار شما راه میندازه از برند دیپ کول
فردا یک سرنگ کوچیک خمیر تهیه کن . فنش رو تمیز کن . ببین باز ریست داری یا نه .فنی که گیر داره اذیت میکنه . تو سایت لیون انواع فن برای GPU هست . مدلهای ارزونش هم کار شما راه میندازه از برند دیپ کول
Mr.Mohamad (14-01-15)
|
فردا کارت گرافيک رو در ميارم ميبرم خمير بهش بزنن،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتي فيفا بازي ميکردم، تصوير يهو پشت سر هم ميگرفت بعد ريستارت ميشد،
يعني احتمالش هست مشکل ريستارت از فن باشه؟
از رم هم دارم تست ميگيرم، خدارو شکر تا 30 درصد رفته و ريستارت نشده
تو تست رم مسئله ریست نیست . یک پارامتر PASS دارد که تعداد تست های صحیح رو مینوسه . یک ERROR که تعداد خطاها رو مینویسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ریست میتونه از فن گرافیک باشه .
Mr.Mohamad (14-01-15)
جلوي پس نوشته 1جلوي ارور نوشته 0پايينشم نوشته:Pass comlete, no errors, press Esc to exitاما اون بالا درصد هاي test و pass هنوز درصد ها دارن پر ميشنالان تموم شد يعني؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
آخرین ویرایش توسط Mr.Mohamad در تاریخ 14-01-15 انجام شده است
راستی تو عکسی که بالا گذاشتم چرا ولتاژ روی 8 هست و روی 12 نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نتیجه تست رم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Mr.Mohamad در تاریخ 14-01-15 انجام شده است
نیم ساعت پیش سرنگ سیلیکون خریدم، همانطور که گفتید با احتیاط پشتشو باز کردم و به اون قسمت مربع کوچیک اضافه کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان که وصلش کردم به مادر برد، فنش کار نمیکنه، دماش 47 بود الان بالا میره رسیده به 70 تو 5 دقیقه
|
باید دنبال یک فن براش باشی مثل DEEPCOOL VGA Cooler V95برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موقتا یک فن 8 نزدیک گرافیک بگذار مستقیم بهش بزنه
Mr.Mohamad (14-01-15)
از راهنمایی های شما متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید این سوال رو می پرسم. تو سایت لیون رفتم محصول رو دیدم. اما تو لیست کارت های گرافیک ، اسم کارت گرافیک من نبود.
این حتما نصب میشه دیگه آره؟
GeForce XFX 210
210 با 240 تو لیست هست فرق ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mr.Mohamad (15-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks