پاسخ: کارنکردن 2تا از اسلت های رم مادربردم
دوستان عزیز یک اتقاف جالب افتاد اینکه ، رم هارو گذاشتم روی اسلت های مشکلی( DIMM B2 و DIMM A2 ) کارکرد و سیستم بالا امد و رم هارو دوئال شناخت ولی کیبورد رو همچنان نمی شناخت و اینکه وقتی کامپیوتر رو ریست کردم دیگه تصویر نداد.
نمی دونم این یکبار چی شد که یهو تصویر داد.
کلا یکم قبل از این مشکل وقتی کامپیوتر رو روشن می کردم بعضی مواقع در جاهای مختلف سیستم گیر می کرد ، مثلا موقع بوت ویندوز یا همین که روشن می کردم ارم ایسوس میومد گیر می کرد یا داخل ویندوز تا اینکه این مشکل بوجود امد و کلا کار نکرد
دوستان عزیز تو این مدت که دنبال مادربرد بودم رم هام روی اسلت هایی که سالم بود کار می کرد ، امروز بعد این مدت گفتم یکباره دیگه رم هام رو بذارم روی اون است هایی که کار نمی کنه.
جالب اینکه تصویر داد و رمهارو دوئال شناخت ولی کلا تصویر گیر می کنه ، بعضی مواقع در موقع لود ویندوز ، بعضی مواقع هم داخل خود ویندوز.
اگر مشکل از اسلت ها باشه که کلا نباید تصویر بده ، درسته؟
می خواستم ببینم با توجه به این مورد متوجه شدید که مشکل از کجاست؟
شما ببین می تونی دو چند تا شات از تب های مموری و spd و پردازنده cpuz بذارید
نقل قول:
شما ببین می تونی دو چند تا شات از تب های مموری و spd و پردازنده cpuz بذارید
عکس هایی که فرمودید تقدیم شما:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در بیشتر این موارد خرابی وتقصیرها گردن چیپ جنوبی واتصالات مربوط به آن هست که بهتره بسپریدش یه یه تعمیرکار.
شما به عنوان آخرین پیشنهاد فرکانس رمها را درون بایاس دستی بذارید روی 1600 و تایمینگ را هم بصورت 9-9-9-28-36 با ولتاژ 1.5 و 1.6 تست کنید ببینید به نتیجه میرسید؟
دوستان گل یه سی پی یو دیگر(فنوم550) رو بروی مادربردم امتحان کردم و رمهام به خوبی کارکرد ، روی تمام اسلت ها چه رم های خودم و چه رم های کینگستون کارکرد و دوئال هم بالا اورد.
نکته ی جالب اینکه با این اوصاف باید مشکل از سی پی یو باشه،ولی وقتی سی پی یو خودم(فنوم555) رو وری مادربرد دیگر گذاشتم قائدتا باید همین مشکلی که روی مادربرد خودم داشتم هم روی این مادربرد پیاده می شد،در صورتی که کاملا سالم کارکرد و رم ها روی تمام اسلت ها چه تک و چه دوئال اجرا شد.
تا کشف نکنم مشکل از کجاست این سی پی یو مادربرد رو ولی نمی کنم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوستان گل با توجه به تمام این مسائل می دونید مشکل از کجاست؟