آخه من تعجب کردم که چطور میشه این کار را انجام داد !:1. (27)::1. (2):نقل قول:
و میخواستم بدونم که چه فرقی هم با تک هسته ای ها داره و چقدر در اور تاثیر داره !
با تشکر .
:1. (38):
Printable View
آخه من تعجب کردم که چطور میشه این کار را انجام داد !:1. (27)::1. (2):نقل قول:
و میخواستم بدونم که چه فرقی هم با تک هسته ای ها داره و چقدر در اور تاثیر داره !
با تشکر .
:1. (38):
آهان پس قضیه اورکلاک هست ! من فکر کردم برای گیم میخواین که مثلا SMP پشتیبانی نمیکنه ! برای اورکلاک فکر نمیکنم توی خود اورکلاک نتیجه خاصی بتونید بدست بیارید اما برای تست گرفتن بستگی به نرم افزار تست داره که چه جوری تست میگیره ! برای نرم افزار تست فکر کنم میتونید از طریق ویندوز غیر فعال کنید .نقل قول:
موفق باشید
شهریار :give_rose:
توی AMD Phenom این کار به آسونی انجام میشه:wink:حتی شما میتونی از تو ویندوز با نرم افزار OVERDRIVE ساخت شرکت AMD جدا جدا هر هسته رو OVER کنی.
چه برنامه جالبی!!!!!
البته زیاد هم به درد نمی خوره چون من دلیلی نمیبینم که بیام هسته ها رو غیر فعال کنم:1. (38):
عزیزم شما دلیل نمیبینید دلیل نمیشه کلا دلیلی وجود نداشته باشه که !!! :1. (38): در بالا به مشکل در بازی ها اشاره شد یکی دیگه از کاربرد هاش هم توی اورکلاکینگ و تست های PI هست . :great:نقل قول:
زیر دیپلم صحبت کن شهریار جان:1. (38):نقل قول:
عزیزم شما دلیل نمیبینید دلیل نمیشه کلا دلیلی وجود نداشته باشه که !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] در بالا به مشکل در بازی ها اشاره شد یکی دیگه از کاربرد هاش هم توی اورکلاکینگ و تست های PI هست . :great:
این واژه ها یعنی چه؟؟
تو بازی کاربرد داره؟؟
به زبان خیلی ساده :نقل قول:
در بعضی از بازی ها ( بیشتر بازی های قدیمی ) پردازنده های تک هسته ای بهتر جواب میده و بازی بهتر اجرا میشه .
در بحث اورکلاک هم مصرف میاد پایین این یکی و دوم هم اینکه توی تست هایی مثل تست پردازنده SuperPI وقتی پردازنده تک هسته ای باشه امتیاز کمی بهتری میتونه بگیره نسبت به همون کلاک در حالت چند هسته ای . این خیلی خلاصه ... :1. (26):
جای تشکر داره.
ولی چرا تو SuperPi یه کمی بهتره در صورتی که فرکانس همونه؟؟
با تشکر
دوست عزیز به طور کلی میگم در کل کاری که شما دنبالش هستید هیچ نتیجه مفیدی در هیچ زمینه ای نداره . چه اور کلاک چه....
موفق باشی.
100%نقل قول:
دوست عزیز به طور کلی میگم در کل کاری که شما دنبالش هستید هیچ نتیجه مفیدی در هیچ زمینه ای نداره . چه اور کلاک چه....
پول یه هسته اضافی بدی و ازش کار نکشی:1. (27):