برات مشخص کردم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
برات مشخص کردم
امییییید جان!!!!
منظور یوسف جان این بود...
بابا اون کارو انجام دادم ، فکرکنم منظورش یه چیز دیگه بود...آخه حرف از مین و کانکتور زده بودن من فکر کردم یه چیز دیگس...
به هر حال من با اهم متر یا آوومتر (همون وسیله هاییکه برقی ها دارن و دوتا سیم داره یکیش قرمز اون یکی مشکی و سوت میزنه) یه تست از سیمش میگیرم...
درکل حق با شماست امیدجان از سیم جعبه کیس هستش ، چون جعبه کیس من مارکش متفرقس:روش نوشته L EGANCE
- - - Updated - - -
ازتون ممنونم که وقت گذاشتین:11():
اگر الگانس هست احتمالش زیاده که ایراد داشته باشه . چون متاسفانه عموما استاندارد نیستند.نقل قول:
همینطور که دوستمون آقای AMD>INTEL فرمودن، مشکل معمولی و شایعی بین کیس های متفرقه اس دوست عزیزم.
اکثرا پنل جلوی کیس خرابه وگرنه ماردبرد و کابل ها مشکلی نداره.
اگه نیاز بسیار شدیدی که ورودی صدای جلوی کیس دارید میتونید پنل جلو رو با پنل جلوی سالم یه کیس دیگه عوض کنید و یا پنل رو دربیارید و سعی کنید بفهمید عیبش چیه.
در کل از خیرش بگذرید:1. (35):
:11():
اینقدر بدنشو نازک طراحی کردن که هیچی نشده قر شد!!!نقل قول:
من از خیرش میگذرم...ولی پنلو درش میارم میدمش به بابام ، اون بالاخره یه تخصصی داره درستش میکنه....نقل قول:
ولی در کل تو فکر خرید یه جعبه کیس خوب هستم این همه چیش داغون بود:hmm2:
همون قسمتیه که آقا امید مشخص کردن.باید کابل Audioکیس رو به اون وصل کنید.قبلا یه کیس متفرقه داشتم که با اون هر کاری کردم نتونستم از Front panel Audioاستفاده کنم.چند وقته که کیس گرین اورامان دارم با اون هم کار نمیکنه.فکر کنم برای کارت صدا ها و مادربردهای مختلف سیم ها فرق داره که باید درست وصل بشه ولی بعضی کیس ها همه ی سیم ها رو بصورت یه تکه داره و باید وصل بشه به F_Audioمادربرد.کارت صدای مین منRealtek HDهست.چرا نمیتونم هیچ صدایی از Front Panelدریافت کنم؟تو اینترنت هم یکم گشتم و اینو پیدا کردم ولی باز به درد نخوردنقل قول:
نقل قول:
کیس من هم سوکتش یه تیکه هست!!!!
به هرحال دوتا احتمالی که دوستان وشما گفتید درسته دیگه!!! یا مشکل از کیسه(یعنی پنل جلویی یا سیمش ) یا اینکه تو مادربرد های مختلف این سوکتا متفاوته....
عزیز تو بایوس تنظیمات front audio از hd بهac97 تغییرش بده.مطمئن باش همه چی درست میشه