فن بوی AMDنقل قول:
اصلا برای چی از حقیقت فرار میکنی
Printable View
فن بوی AMDنقل قول:
اصلا برای چی از حقیقت فرار میکنی
حقیقت!!!!!
من نمیگم اینتل پردازنده بدی هستش تو هستی که داری تعصب الکی به خرج میدی.
پسر خوب من فقط میگم تو طرفدار سرسخت اینتل هستی باش به کسی ربطی نداره.من در هفته 100 نفر مثل تو مشتری دارم بعضی هاشون طرفدار سر سخت AMD هستن بعضی INTEL همه هم مثل تو میگن INTEL بده یا AMD بده.انگار از INTEL یا AMD حقوق میگیرن!!!! البته به نفع ما میان راه به راه CPU میخرن ما هم سودمون میکنیم بذار اون ها بزنن تو سرو کله هم که کدوم بهتره:1. (5):
الکی خودت رو خسته نکن تو بازی رقابت این ها خودت رو درگیر نکن چون یه مدت AMD جلو هست یه مدت INTEL
این تجربه هست که بهت میگم.:cool:
نقل قول:
آقای گل شما که میدونی چرا هم عصاب خودت و هم عصاب مارا خورد میکنی ؟
بعد از چند روز آمدی میگی که ........................ تاپیک تعطیل بود !!!!
نقل قول:
آخه فروش که ربطی نداره !
همه به خاطر ارزون بودن AMD میگیرن :طرف میبینه که روی جعبه زده 2.8 قیمتش هم میبینه که از 2.8 اینتل ارزونتره سری میگه که AMD ولی کدوم یکی از حرفه ای ها به AMD نگاه میکنن چه برسه به خریدنش !
دیگ به دیگ نمیگه روت سیاه ! این جواب درست تایپ کردنت بود !:yes:
من چیزی نگفتم هم اعصابم رو خورد نکردم شما یهو خیلی تعصبی بر خورد کردی.
دوست عزیز اینجا تاپیک Phenom منم یه خبر راجع به AMD داشتم اومدم اینجا گذاشتم.
مثل این میمونه من بیام تو تاپیک Nehalem راجع به Hydra خبر بذارم بعد بیام با کسایی که اونجا هستن بحث کنم با عقل جور در نمیاد.:1. (27):
خوب بلاخره داره خوب می فروشه ما هم داریم ازش سود خوبی به دست میاریم العان هرچی سیستم برای cofee net میبندیم sempron هست میدونی چرا چون یه CPU AMD Sempron LE-1100 که واقعا پردازنده کار راه اندازی هست فقط 28000 تومن قیمت داره ولی خیلی خوب هم کار میکنه برای هرکس هم بستم کس ازش نا راضی نبوده.برای Game هم بیشتر AMD Athlon 64x2 چرا چون واقعا نسبت به قیمتش خوب کار میکنه العان قیمت 5200 try با فنش در میا 72000 تومن ولی واقعا خوب جواب میده مشتری ها هم ازش ناراضی نبودن.:great:
البته این ها رو که گفتم تو قیمت پایین بود میذونی که تو بازار سیستم های ارزون قیمت بیشت فروش دارن.
تو سیستم های گرو قیمت هم بیشت از اینتل استفاده میکنیم چون واقعا خوب کار میکنن:wink:
شما که میدونی چرا سر مارا درد میاری !نقل قول:
شما سیستم میبندی من سیستم بررسی میکنم ! که کدوم بدرد میخوره کدوم .....
آخه یک CPU 2180 اینتل که با اور 6400 x2 AMD را له میکنه پس AMD واسه چیزه برادر ؟:1. (40):
باز داری پای اور رو میکش وسط دوست عزیز بیشتر از 90% کاربر ها اصلا cpu هاشون رو اور نمیکنن.در ضمن AMD هم همچین بد اور نمیشه سری BE رو که ازش تست گرفتم تا 1 گیگاهرتز اور شد با همون فن داخل BOX بدون اینکه زیاد داغ کنه همون AX که برات گذاشتم ببین AMD با برنامه مخصوص خودش چجوری اور شده.یه سری امکانات جالب هم داره.
دوستان عزیز ...
لطفا رعایت کنید. چنین تاپیک هایی که به بحث و جدل کشیده می شن نه تنها اطلاعاتی اضافه نمی کنن بلکه دوستی ها و احترام موجود بین کاربران را هم از بین می برن .
لطفا به این موضوع دقت کنید که ما اینجا هستیم برای بحث فنی و نه جنگ و جدل .
ممنون
پی نوشت : در صورت ادامه , تاپیک قفل خواهد شد .
منم موافق هستم با شما من دیدم اینجا تاپیک فنوم هست یه مطلبی داشتم گذاشتم ولی این دوستمون انگار اینتل از آشنا های نزدیکش هست و انگار داره تو دادگاه ازش طرفداری میکنه.نقل قول:
دوست عزیز اینتل رو دوست داری بخر حالش رو ببر.هر کس هم AMD دوست داره اونم میخره و حالشم میبره چر جدال راه میندازید.
در کل با اینتل خانوم خوشبخت شی به پای هم پیر شین ایشالاه