مواردی که نیما جان گفتند انجام بده . امیدوارم مشکل مادربرد با این موارد حل بشه .نقل قول:
Printable View
مواردی که نیما جان گفتند انجام بده . امیدوارم مشکل مادربرد با این موارد حل بشه .نقل قول:
به cpu fan 2 وصل کردم فن نچرخید . الان فن دیگری ندارم اما شنبه تست میکنم . ممنون از راهنماییتون
یکبار clear cmos کنید . ببینید فن میچرخه یا نه .نقل قول:
نه مهندس نمیچرخه
فن سه پین کیس دارید ؟ وصل کنید به یکی از چهار پین مادربرد .اگر باز کار نکرد باید بفرستید گارانتینقل قول:
نه مهندس تو خونه هیچی موجود نیست باید ببرم سر کار
اوکی امیدوارم مشکل مادربرد حل بشه .نقل قول:
با سلام مجدد وتشکر از همه دوستان مشکل من فن بود یه فن دست دوم تو شرکتمون پیدا کردم گذاشتم رو سیستم اما دوست ندارم اینتل باشه اساتید محترم یه فن خوب ارزون لطفا راهنمایی کنید
نظرم رو gama archer هست اما تو یه بررسی دیدم قدرتش از اینتل کمتره به هر حال لطفتون رو از من دریق نکنید با تشکر.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این ریویو بالا گاما بلیدو نشون میده اما تفاوت ارچر با بلید در وزنشون است که بلید 1 گرم سنگینتره
Green Evercool Transformer 3
مورد بدی نیست .
فنهای اینتل معمولا خوب هستند و طول عمر مناسبی دارندنقل قول:
شما در این مورد خیلی بد شانسی آوردید
به هر حال با توجه به پردازندتون شما هر مدل فنی تهیه کنید جوابگوی پردازندتون هست ولی به دلیل نداشتن هیت سینک در مدار تغذیه مادربرد، قویا توصیه میکنم فن حرفه ای عمود بر مادربرد تهیه نکنید
اگر فن حرفهای میخواهید تهیه کنید یا باید مثل فن فابریک یا گامابلید که خودتون فرمودید باشه و یا مثل فن زیر حالت افقی با مادربرد داشته باشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]