سلامنقل قول:
مال گرافیک هست و همه خازن هاش این طور شدند
یک دفعه. به نظرتون چرا؟ خازن ها جنسشون خوب نیست؟ این خازن بهش میگن خازن جامد؟
موقع خرید باید چه نوع خازنی بخریم تا این طور نشه؟ ممنونم
Printable View
سلامنقل قول:
مال گرافیک هست و همه خازن هاش این طور شدند
یک دفعه. به نظرتون چرا؟ خازن ها جنسشون خوب نیست؟ این خازن بهش میگن خازن جامد؟
موقع خرید باید چه نوع خازنی بخریم تا این طور نشه؟ ممنونم
بله خازن جامد هستش. جنسش هم خوب هست اما با کارکرد و بسته به طراحی مدار تغذیه گرافیک،عمر مفیدشون تمام میشه.نقل قول:
موقع خرید،خازن الکترولیت معمولی بخرید که ولتاژش بیشتر از خازن های خراب شده باشه اما ظرفیتشون یکسان.
مظاهر جان چون میفرمایند همه خازنهای گرافیک با همدیگه به این شکل در آمدند به نظر شما مشکل از مدار تغذیه نمیتونه باشه ؟
من فکر میکنم خازنها رو هم تعویض کنند بشمار 3 باز به همین شکل در بیاد
اگر هم خازنها با ولتاژ بالاتر خریداری کنند بشمار 3 اگر قطعه سالمی روی برد باقی مونده باشه میسوزه بعد خازنها به این شکل در میاد
البته اطلاعات و تجربه شما در این ضمینه خیلی بیشتر از بنده است :give_rose:
نیما جان،من بعید میدونم که این خازن ها به یکباره به این شکل در اومده باشند. عاملی که باعث میشه خازن به یکباره تخریب شه،اعمال ولتاژ بیش از ولتاژ کاری خازن هستش که قبلش باعث میشه فت های تغذیه بسوزند.نقل قول:
با این حال بایستی تست های بیشتری روی کارت و مدار تغذیه انجام بگیره.
الان گرافیک روشن میشه؟(فنش میچرخه؟) تصویر میده یا خیر؟
سلام
والا سیستم بالا میاومد وقتی میرفت تو ویندوز دیگه تصویر خاموش میکرد اما سیستم روشن بود.
که با تعویض گرافیک با گرافیک 1 گیگ گیگابایت مشکل حل شد.الان چند ماهی هست کار میده.
لاه فنش هم کار میکرد اما چرا باید این طوری بشه مهمه
سلام
اساتید لطفا نظرتان را بفرمائید ممنون
عزیز شما خازن ها را تعویض کنید.ببینید مشکل پابرجاست یا خیر.نقل قول:
سلامنقل قول:
من بیشتر دنبال دلیلشم راستش
حتما تغیر و نتیجه اعلام خواه مکرد.:cool:
همانطور که گفتم من بعید میدونم این خازن ها به یکباره اینطور شده باشه.
شما باید خازن ها را تعویض و در هنگام کارکرد،ولتاژ دو سر خازن را بگیرید.
اگر مشکل برطرف شد و ولتاژ عادی بود،میتونیم بگیم که خازن ها به یکباره خراب نشده بودند. و دلیلی هم برای امر اتفاق نیافتاده وجود نداره!
اما اگر مجدد مشکل قبلی رخ داد و ولتاژ بیش از حد بود،مشکل از تغذیه گرافیک هستش و باید تست های بیشتری روی فت ها و آیسی PWM انجام بدید با توجه به دیتاشیت این کامپوننت های اکتیو