میگم این پیچ وسط مادربرد (که به کیس متصل میشه) را چطوری باید بست؟:1. (26):نقل قول:
Printable View
میگم این پیچ وسط مادربرد (که به کیس متصل میشه) را چطوری باید بست؟:1. (26):نقل قول:
از دست تو وحید ...:1. (27):
بابا زاویه عکس جوری هست که بنظر میاد، اون پیچ وسطی که بستن اون هم زیاد لزومی نداره زیر لوله قرار گرفته .
من که تو رو میبینم پسر ... :party:
بازم ممنون وحید عزیز از اظهار نظرهای صادقانت... :merci:نقل قول:
موضوعی که گفتید، شاید در مورد برخی از تولیدات در پاره ای از زمانها صحت داشته باشه و تاخیری در روند تولید بعضی از محصولات این شرکت وجود داشته باشه، اما علت اون گاهی اوقات کاملا منطقی است.
در برخی موارد گزارشات باگهای برخی چیپستها و نگرانی از مشکلات در روند تولید یک محصول و کیفیت نهایی آن باعث تاخیر میشود و گاهی نیز تغییر در روند تولید.
البته باید اذعان داشت که تمرکز و فعالیت ضعیف نمایند DFI نیز در عرضه تولیدات اون به این مشکلات دامن میزند که سعی شده این مورد با حضور یک نماینده قوی و فعال دیگه برطرف گردد...:great:
البته باید این نکته را نیز بیان کرد، DFI در زمینه تولید مادربردها بر پایه چیپست P35 , X38 از اولین ها بوده و مادربرد 790FX اون برای Phenon AMD اولین تولید رسمی یک شرکت سازنده مادربرد بر پایه اصول OverClocking بوده است.
پس در برخی مواقع نیز اولین سازنده بوده است.
باید به این نکته نیز توجه داشت همیشه زود رسیدن ملاک نیست، حفظ و تثبیت موقعیت مهم تر است.
در مورد آپدیت ورژن ها بایوس هم، علاوه بر اینکه مشکل فیلترینگ رو شخصا تا حدودی حل کردم، در آینده نزدیک لینک مستقیم پچ های آپدیت رو در سایت نماینده رسمی و تازه واردشرکت DFI قرار میدهیم.
باز اگه موردی بود، بنده در خدمتم ... :1. (23):
نقل قول:يه نکته مهم در مورد DFI که بچه ها بايد بدونن اين هست که خيلی از مواقع اونقدر توانايی Overclocking اين بورد ها بالا ميره که به دلايلی Public Release نميشه! و بايد revision بخوره ولی اين دليل دير ساخته شدن نيست
من برای DFI X38 صبر ميکنم :great:نقل قول:
شاید برخی از دوستان سایت شرکت DFI رو تا حالا ندیده باشند.
یه نگاهی بدک نیست:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شاد باشید ... :cool:
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ما چه باشیم که از DFI ایراد بگیریم :11(): آخرین مین DFI که داشتم، venus بود! همیشه محصولات DFI به نسبت تاخیری که دارن،FSB clock میگیرن :lol:نقل قول:
BIOS SST که روی مین میذاره،کمک زیادی واسه اوور می کنه،البته توضیحات بیشتر را از جناب احمدی بشنوید که بیشتر با اهالی سخت افزار رفت و آمد داره و دلیلش یادش میمونه :دی
شما آخرش آدرس نمایندگی Dfi در مشهد را به من ندادید.
از تهران خرید کنید که ارونتر و سریعتر به دستت برسه.نقل قول: