تک به تک وصل کردم همونطور که بالاتر گفتم ، فعلا با چهار گرافیک هستم ، مشکل که برطرف شه بقیه رو میزارمنقل قول:
Printable View
تک به تک وصل کردم همونطور که بالاتر گفتم ، فعلا با چهار گرافیک هستم ، مشکل که برطرف شه بقیه رو میزارمنقل قول:
این مورد های پاور اپشن هم به دقت ست کنید در ویندوزنقل قول:
PHP Code:
https://asset.msi.com/global/picture/blog/2017/10.png
کلا این گزینه رو ندارهنقل قول:
تو ویندوز باید باشه .نقل قول:
شاید به دلیل غیرفعال کردن هایبرنت هست که ندارمشنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تنظیمات را قدم به قدم مرور کنید . این تنظیمات ماین راه اندازیش نیاز به کمی وقت و دقت و حوصله داردنقل قول:
سلام مجددنقل قول:
تک به تک تنظیمات رو چک کردم چیز خاصی نداشت ، راه های زیادی رو من تست کردم اما هیچ کدوم از راه هایی که به ذهنم خورد جواب ندادن
ی جورایی دیگه مطمعن شدم مشکل از همین بایوس باشه ، چون اگه رایزر هم مشکل داشته باشه باید همون ی کارت شناسایی نشه ، نه اینکه کل سیستم به مشکل بخوره
اون هم که گفتم با anydesk مشکل حل میشه فقط یکی دوبار شد باید چند دفعه ریست کنم تا بالاخره ی جوری بیاد بالا ، آخرین ورژن بایوس v45 هست من v44 هم نصب کردم تفاوتی نکرد
کلا داخل بایوس نمیشه pci-e رو ورژنش رو تغییر داد ، فک کنم همینکه باتری بایوس رو برمیدارم بعد میاد بالا به همین دلیل باشه
above 4gb رو هم اگه فعال کنم دیگه تصویر نمیگیرم تا زمانی که ویندوز کامل بوت شه (کلا صفحه ی بایوس و بوت ویندوز رو نمیبینم)
فک می کنم همه شواهد بر علیه بایوس باشه...... به نظرتون با پشتیبانی صحبت کنم msi بایوس سازگار میزنه؟ (البته از v44 گزینه ی above 4gb اضافه شده اما با همه ی این مشکلات......)
من قبل از اینکه این مینبورد رو بگیرم صفحه ی بایوسش رو چک کرده بودم دیدم این گزینه above 4gb اضافه شده گفتم حتما کار می کنه ، و البته این عکس هم داخل راهنمای msi برای ماین هست:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
باید دید چه میشه کرد . بایوس هم زمان بر هست و پروسه نسبتا طولانی خواهد بود . برای ماین بهتره یک برد مخصوص ماین تهیه کنید .نقل قول:
اگه در حد 10-12 روزه msi بایوس جدید بزنه خیلی بهتر از تعویض برد هست ، چون در این حالت که بخوام اینتل هم بگیرم هم دردسر اضافه هست و هم ضررنقل قول:
بهرحال msi خودش داخل راهنمای ماین این مینبورد رو جز مینبورد های ماین گذاشته و فک می کنم در پشتیبانی سرعت خوبی داشته باشن
نظر من را بخواهید برای ماین دنبال یک برد مخصوص ماین باشید . این سیستم هم برای کارهای دیگر خود استفاده کنیدنقل قول: