پاسخ: مشکل لگ زدن های ناگهانی حتی وسط پخش یک آهنگ
نقل قول:
مقدار فشار بین 80 تا 100 % :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و پس از 17 دقیقه ، این اسکرین ها :
و
در تکمیل صحبت های شما دوست عزیزم ، ضمن تشکر از شما ، من لپ تاپی دارم که حدودا دو سال از این سیستم بیشتر هستش که دست من هست و کار میکنه ، سیستمش تقریبا مانند همین هست با رم 4 گیگابایت ، و به حدی داغ میکنه که نمیشه بهش دست زد ، قسمت سمت چپ کیبوردش ... مطمئنم اگر از اون سیستم گزارش بگیرم در حالت عادی هم از 70 بالاتر میره ...
اما خب هیچوقت اینطور لگ هایی رو ازش ندیدم و تمام کارهایی که با AGP Pc Tune Up ذکر شد برای اون هم انجام دادم و به بهترین نحو کار میکنه ، حتی هاردش هم ارورهای بسیاری در Start up میداد که با پارتیشن بندی مجدد و رفع مشکلاتش توسط Disk Doctor برنامه AVG در محیط بوت رفع شد. در بدترین حالت اون سیستم به صورت کلی کند میشد ...
اما این سیستم در حالت کلی بهترین عملکرد و روان ترین حالت ممکن هستش و فقط لحظاتی که لگ میزنه به اون صورت میشه و جوری نیست که کل سیستم گیر باشه ...
در هر صورت ممنون میشم براساس تجربیات گرانبهایی که دارید و براساس گزارشها و وضعیت و مشکل من ، من رو راهنمایی کنید چه کنم ...
خوب دوست عزیز .با این حرارت مشکلی پیش نمیاد
تنها دلیل هارد شماست . که باید با هارد دیگه تست کنید . هر چند پیشنهادم تعویض هارد این دستگاه با یک SSD است .
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
خوب دوست عزیز .با این حرارت مشکلی پیش نمیاد
تنها دلیل هارد شماست . که باید با هارد دیگه تست کنید . هر چند پیشنهادم تعویض هارد این دستگاه با یک SSD است .
من از شما بسیار سپاسگذارم که با دلسوزی درصدد رفع مشکل هستید. ممنونم. فقط چند مساله :
1. من یک هارد Segate اکسترنال دیروز خریداری کردم. وقتی آهنگ و یا فیلمی بر روی اون هم ریخته میشه این مشکل پابرچاست ، این مساله طبیعی هست ؟
2. با فرمت کردن LLF امکان رفع مشکل هست ؟
2. سیستم من All in One هست ، از این سری که مشخصاتش در گزارش CPUZ صفحه قبل نوشته شد : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ، آیا برای این مدل ها ، هارد به راحتی پیدا میشه و امکان تعویض هست ؟
نقل قول:
من از شما بسیار سپاسگذارم که با دلسوزی درصدد رفع مشکل هستید. ممنونم. فقط چند مساله :
1. من یک هارد Segate اکسترنال دیروز خریداری کردم. وقتی آهنگ و یا فیلمی بر روی اون هم ریخته میشه این مشکل پابرچاست ، این مساله طبیعی هست ؟
2. با فرمت کردن LLF امکان رفع مشکل هست ؟
2. سیستم من All in One هست ، از این سری که مشخصاتش در گزارش CPUZ صفحه قبل نوشته شد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ، آیا برای این مدل ها ، هارد به راحتی پیدا میشه و امکان تعویض هست ؟
عزیز ویندوز روی اون هارد نصبه . وقتی هارد ویندوز مشکل داشته باشه .طبیعی هست .
یکبار LLF کنید . ویندوز 8.1 نصب کنید . بعد دوباره با همین برنامه HD SENITEL شات اسکرین بگذارید از وضعیت oVERVIEW
بله هارد لپتاپی میخوره . بهتره با SSD تعویض بشه .
سلام
منم با سیستم z800 پک HP همین مشکل رو داشتم ولی خداروشکر وقتی فیش کابل هارد رو روی مادربورد به یه پورت ساتای دیگه وصل کردم مشکل حل شد
چون خیلی اعصابمو خرد کرده بود این مشکل تجربمو گذاشتم تا شاید بدرد بقیه بخوره:1. (23):
نقل قول:
سلام
منم با سیستم z800 پک HP همین مشکل رو داشتم ولی خداروشکر وقتی فیش کابل هارد رو روی مادربورد به یه پورت ساتای دیگه وصل کردم مشکل حل شد
چون خیلی اعصابمو خرد کرده بود این مشکل تجربمو گذاشتم تا شاید بدرد بقیه بخوره:1. (23):
تاپیک قفل میشه .