پاسخ: مشکل صفحه آبی با مادربرد ASUS P5Q Deluxe
با سلام مجدد
خوشبختانه سیستم خود به خود درست شد. اما یک خط در میان یعنی ی بار پس از ورود به ویندوز خطای صفحه آبی میدهد و یک بار بدون مشکل ویندوز بالا می آمد. البته در مواردی که ویندوز بالا میامد نکته جالبی دیدم و آن اینکه دمای GPU کارت گرافیک ظرف چند ثانیه به 55 درجه سانتیگراد میرسید و نرم افزار کنترلر آلارم میداد در صورتیکه در همان موقع دمای CPU حدود 33 درجه و مادر برد 37 درجه بود.
خلاصه در پی این موضوع بودم که در یک بار ری استارت کردن دیگر سیستم بالا نیامد و در حال حاضر این موضوع را پیگیری میکنم.
تا حالا با نرم افزارهای تست مادر برد گه بر روی یکی از سی دی های Crown موجود است RAMs و CPU را تست کردم که مشکلی نداشته اند.
آیا نرم افزاری برای تست مادر برد و رم آن در حالت داس وجود دارد؟
و نیز برای غیر فعال کردن کش CPU چه باید بکنم؟
با سلام مجدد
خوشبختانه سیستم خود به خود درست شد.:1. (10): اما یک خط در میان یعنی یک بار پس از ورود به ویندوز خطای صفحه آبی میدهد و یک بار بدون مشکل ویندوز بالا می آمد. البته در مواردی که ویندوز بالا میامد نکته جالبی دیدم و آن اینکه دمای GPU کارت گرافیک ظرف چند ثانیه به 55 درجه سانتیگراد میرسید و نرم افزار کنترلر آلارم میداد در صورتیکه در همان موقع دمای CPU حدود 33 درجه و مادر برد 37 درجه بود.
خلاصه در پی این موضوع بودم که در یک بار ری استارت کردن دیگر سیستم بالا نیامد :1. (27):و در حال حاضر این موضوع را پیگیری میکنم.
تا حالا با نرم افزارهای تست مادر برد که بر روی یکی از سی دی های Crown موجود است RAMs و CPU را تست کردم که مشکلی نداشته اند.
آیا نرم افزاری برای تست مادر برد و رم آن در حالت داس وجود دارد؟
و نیز برای غیر فعال کردن کش CPU چه باید بکنم؟
شما بينيد چيپست NB يا SB چقدار داغ ميكنند ؟
ببخشید اصلاح میکنم :
1) آیا نرم افزاری برای تست کارت گرافیک و رم آن در dos و یا ویندوز وجود دارد.
2) برای غیر فعال کردن کش cpu چه باید کرد؟
در ضمن دمای چیپست های NB و SB در تماس دست داغ نیست و در حد همان 33 تا 35 درجه است.
اگر اين دما هست ممكنه سطح چيپست با سينك خوب در تماس نيست . ميتونيد باد دقت باز كنيد و كمي خمير بزنيد .
با سلام
متاسفانه مدتی نتوانستم به اینجا سر بزنم.
مشکل من پس از مدتها پیگیری بالاخره حدود 2 ماه پیش رفع شد:
طی این مدت سیستم را فورمت کردم و درایورها را تک تک نصب نموده و هر بار مدتی با سیستم کار کردم تا بالاخره مشکل مشخص گردید. مشکل نه رم بود و نه بایوس یا حتی چیپست سوخته. مشکل درایورهای کارت گرافیک، ماووس و صفحه کلید هم نبود بلکه مشکل نرم افزار همراه کارت گرافیک که برای مانیتور کردن سرعت و دمای کارت گرافیک است، بود. چند بار سیستم را تست کردم و در نهایت با حذف نرم افزار فوق مشکل رفع گردید و شکر خدا تا به امروز خطای صفحه آبی را ندیده ام.
البته دیگر حالت Raid کار نکرد.
با تشکر از تمام دوستان که در این راه کمک کردند بخصوص مدیر محترم انجمن.