پاسخ: مشکل روشن خاموش شدن
نقل قول:
پاور EVGA هست 1600وات دارم ردش میکنم نهصد تومن یه کولر مستر نو میگرم 750 وات400تومن .(به نظر خودم چون توان پاور بیشتر از مصرفم بود اینجوری شد)نظرت چیه امید جان
گارانتیشم مفت نمی ارزید .کولر مسترو آواژنگ رو عشق است
1600 وات هم نیاز نداشتی . همین 750 کاملا کافیه
نقل قول:
پاور رو چک کن . همچنین چک کن کلید سوئیچ روشن خاموش گیر نمیکنه .
امید جان بدادم برس پاورم عوض کردم با یه پاور دیگه هم تست کردم مشکل دوباره برگشت
نقل قول:
امید جان بدادم برس پاورم عوض کردم با یه پاور دیگه هم تست کردم مشکل دوباره برگشت
دقیق توضیح بده به چه شکل هست . یکبار CLEAR CMOS کن .
امیدجان الان از طریق Qflash خود بایوس برگردوندمش به fb بعد دوباره از خود بایوس بردمش روی fc .دفعه اول از ویندوز آپدیت کرده بودم بایوس رو .الان درست شد ولی ازت میخام CLEAR CMOS بایوس رو زحمتت نیست یادم بدی .چون اگه CLEAR CMOS کرده بودم انقدر مصیبت نمیکشیدم چندروز سیستم نداشتم
نقل قول:
امیدجان الان از طریق Qflash خود بایوس برگردوندمش به fb بعد دوباره از خود بایوس بردمش روی fc .دفعه اول از ویندوز آپدیت کرده بودم بایوس رو .الان درست شد ولی ازت میخام CLEAR CMOS بایوس رو زحمتت نیست یادم بدی .چون اگه CLEAR CMOS کرده بودم انقدر مصیبت نمیکشیدم چندروز سیستم نداشتم
یک کلید باید باشه برای clear cmos یا یک جامپر که دو وضعیت داره . اگر جامپر رو اتصال بدی clear cmos میشه .البته تو حالت خاموش .سیستم نباید روشن باشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
یک کلید باید باشه برای clear cmos یا یک جامپر که دو وضعیت داره . اگر جامپر رو اتصال بدی clear cmos میشه .البته تو حالت خاموش .سیستم نباید روشن باشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خیلی گلی میخامت